hulya4627 Sebanur sıkıntı olmaz cnm bende erken öğrendim kese için gittiğimde doktor haftaya gel dedi bende 2 hafta sonra gelsem olur mu dedim oda olur dedi
hulya4627 dududerya 6 haftalıkken benimde kanamam oldu doktorum düşük tehliken var deyip yatış verdi şuan 8 haftalık olduk Geçen hafta kalp atışını duyduk herşey yolunda çok şükür
hulya4627 Reina çok üzüldüm cnm ya vardır herşeyde bi hayır hayırlısı iste her zaman inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın
hulya4627 dududerya kırmızıydı cnm 3 4 damla şeklindeydi doktorumu aradım gelmemi söyledi ve ultrasonda kanama alanı vardı acilde 1 doz pruluton iğne yaptırdım çok etkili bi ilaç şimdi iyiyiz çok şükür
qusel Kızlar bugün kontrolüm vardı erken diye gitmedim dr watsaptan gel diye msj atmış simdo dra gidiyroum bakalım ne dicek
Gazel0606 Bnde 6 haftalık gebeyim Perşembe gitçem kontrole korkuom kızlar inşla kalp atımı duyarım Allah’ın izniyle cok heyecanlıyım zaman gecmio mide bulantısı da var 🤦♀️
Safiye12 Gazel0606 o mide bulantisi bendede var Allahım ama hiç birşey yiyemiyorum ben yiyorum bulaniyo seninde oylemi
Merbe61 Merhaba kızlar yarın 7+1dua edın kontrolum var kalp atısını gormek istiyorum cok ta korkuyorum yolc kesesi olusmus ama yinede korku var Allahım yardım etsın hepimize mıde bulantısı kusma gogus ucu agrısı var sizce bebek varmıdır
qusel Merbe61 kuzum 2 ay once ikizlerimi kaybettim kalp atidi duyamadik. Ama bak yine hamileyim ve kotu dusunkemeye calisiyorum sende oyle yap iyi dusun iyi olsun