Kizkalesi gurcem hiç korkma solunum cihazına bağlı olması çok normal çünkü ciğerleri gelişimini tamamlamadı, en fazla iki hafta sonra evine götüreceksin merak etme, rabbim sana ve bebeğine güç versin, ağlmaa sütün gelsin sen güçlü olursan oda güçlü olur
tugrakubra_1 gurcem Canım Rabbim sağlıkla küvözden çıkmasını bi an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Sedamurat gurcem üzme canını bitanem rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah geçicek hepsi allahım minik Prensese sağlık versin ♥️🙏🏻
Denizincani gurcem canim kiyamam ya Rabbim seni ewladina ewladinida Sana bagislasin sezaryen mi oldu neden erken gelmis ki yawrun haftaniz cok kucuk degil insallah erken toparlar dualarim sizinle
Ogullarimveben Sabahtan bu yana postunu arıyorum bende 🙈 Öncelikle Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsun inşallah 🙏❤️ 🙏 İçini Ferah tut dualarımız sizinle 🙏🙏
Belindaa gurcem Rabbim sana bağışlasın onu hiç korkma haftan kötü değil 1 hafta kalır çıkar sağlıkla kucağına al inşallah 🙏
aslimutlu1 gurcem sakın morelini bozma , sütün gitmesin . Sag sürekli gelsin sütün . Haftası kücük degildi 🙏🏻 Biraz kalır cıkar canım . İyi düşün iyi olsun . Allah analı babalı büyütsün
Ozgeurkn gurcem dualarımız sen ve yawrummm canım ALLAHIN izni ile en kısa zamanda sağlıkla çıkar evladın kuvezden evinize dönersiniz sen ne kadar zor olursa olsun üzülmemeye çalış o seni hisseder 😔 RABBİM yardımcın olsun kuzum 🤲🏻💕
Deletedmom6 gurcem İnanmıyorum ya kıskansam mı korksammi bilemedim şuan adına hem sevindim hem üzüldüm . İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Aniden doğurursam diye bnde korktum şuan ama rabbim evladını sana bağışlasın.🙏🙏🙏🙏
Sadu gurcem dualarımız sizinle canım Allah yardımcınız olsun, tez vakitte prensesi kucağına al inşallah ♥️
2020_Annecik Kurban olduğum Allah evladını tez zamanda sana kavuştursun bol bol dua oku Allah büyüktür 🙏🏼Biz hamile arkadaslarımızında duası seninle
cennet13 gurcem Rabbim şifa versin İnşaAllah🙏🏻 Tez zamanda kucağınıza alırsınız, Allah yardımcınız olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kaç kilo doğdu acaba?😟
Sevda1423 2020_Annecik gurcem brnim kzım da o haftada doğmuşdu 5 yaşında şuan inan prematüreler daha sağlıklı oluyor merak etme
gurcem Sevda1423 nefesı borular sayesınde alıyormus entube edılmıs Oyle cok uzuluyorum ki evladımdan ayrıyım ınsallah ıyılesır