birtutammutluluk littleangel bende bugün anneme giderken sancı tutarsa ne yaparım diye aklından plan yaptım hep 🤣😁
birtutammutluluk Andromeda o psikolojiden bende geçtim suan 38+3 oldum hala doğmadı 🤭 inşallah sizinkide zamanında gelir korkmayın :) zaten gelişimini tamamlamasınasa çok az kalmış stres yapmayın :)
birtutammutluluk Derderya bende o kasılmalar yani sertleşmeler 20. Haftaların sonunda olmaya başladı halada devam ediyor. Doğmadık hala :) doktorlarda normal diyor zaten :)
Esraygtf birtutammutluluk yok canım onun için doğum pozisyonu almıs diyorlar ama kanala girmesi başka 37+2 yim benimki halaa kanalda değil :/
Esraygtf Derderya evet canım o kasılma oluyor. Ama doğum olması için düzenli girip çıkması gerek 5 dk da bir gibi
birtutammutluluk Esraygtf daha 9 ayı tamamlamışsınız :) inşallah zamanında girer kanala, sağlıkla alırsınız kucağınıza :) bazen karnımın alt tarafında sertlik hissediyorum kafası burdamı diye panik yapmıyo değilim 😁
birtutammutluluk Raniniii bende 38+3. Birde dün 10 tane hurma yedim, papatya çayı içtim yatmadan. bunlardan dolayı doğuruyorum sanmadım değil 😁 çok korkuyorum evde doğurucam diye 🙄😆 inşallah hemşirenizin dediği gibi işte bu Doğum sancısı diyebiliriz :)
birtutammutluluk Sibelclk yerini sevmiş sizinki 😁 hayırlı vakitte gelsin daha zamanı var ne 41ler 42ler duyuyoruz 😁
birtutammutluluk Derderya nefesinizi tüketmeyin şimdiden, ben doğduktan sonra söylemeyi düşünüyorum 😁
Esraygtf birtutammutluluk ben hareketlerini bacaklarımda hissediyorum resmen. Açıklığımda başlamış 1 cm fakat sancı mancı bir şey yok. Boynuna kordon dolanık olduğu için biraz tedirgnim
birtutammutluluk Esraygtf bir şey olmaz Allah’ın izni ile. Kordon dolanması normal doğuma bile engel değil diye duymuştum. İçinizi ferah tutun oda etkilenmesin.
birtutammutluluk Derderya bak o olabilir işte 😁 hareketlerimiz kısıtlı. Oturduğum, yattığım yerden zor kalkıyorum o kadar aktif bi insanken 😁 yatağa zıplamayı, deli gibi yatmayı çok özledim , şu an solum felç mesela 🤧
Derderya birtutammutluluk aynen o kadar aktif biriydim ki esimin ustune zıplardım döverdim onu simdi gobegimle dövmeye çalışıyom olmuyo ☺
Simsim6 birtutammutluluk haftalardir evham evham artik bünye buna da alisti😹38+3 üz biz de. Sancilar nst de coşuyor, acilma 1 cm ama daha bir hareket yok bekliyoruz☺️
birtutammutluluk Simsim6 bende 38+3 göbeğiniz iyice aşağı indi mi? 😁 benim iki gün önce göbek deliğimin orası feci bir şekilde ağrıdı nefesim kesildi, ondan sonra hissettim aşagı indiğini 😁 bende zaten evhamlıyım şimdi küçücük bişeyde doğuruyomuyum acaba diye düşünüyorum 😁