berf_16 HilalG anlaşılmıyor ki hiç bi bişey kese içinde de minicik kalp ♥️ Renkli ultsaron resmi vs çok güzel 😂
Muge0609 HilalG Ultason Resmi Riskli En Güzeli Evde Yaptığın İdrar Testi en azından Görünce Anlayabiliyor 😂Diğer Türlü Bu Ne Diye Sorar Sana
iremylmz HilalG yaa bende yeni öğrendim yarın gideceğim hastaneye bu saatte bunu düşünüyorum sende bendensin hahahs 😂😂
HilalG MerveNural oo iyi o zaman sevindim buna😅 şu an daha çok erken bu ay olur mu Onu bile bilmiyorum ama olursa eşime nasıl söylerim diye düşünüyorum gece gece kafamda deli sorular😅😅🤯
MerveNural HilalG esine ultrason footgrafini 39. Haftada da versen bos bos bakip hani bebek diyor bosver hic dert etme 😂😂😂
iremylmz HilalG ben bi kutuya emzik ve gebelik testi koyup iş yerini bastım 😂😂 pat diye bilgisayarın önüne koydum kutuyu herkesin icindeö o sırada arkadaslarıma da video çektiriyodum. baya güzeldi. geçen hafta oldu bu arada. fikir olsun:))
HilalG berf_16 Aslında görünmese bile o kadar çok anlam içeriyor ki🤗 zaten onu gösterdikten sonra anlarlar yani fasulye kadar bile olsa 😂
berf_16 HilalG ya tabiki öyle ama şimdi şuna baksana sen 😂 https://imgyukle.com/i/Rh02yI evet kızlar yanlış görmüyorsunuz kafasına kadar da çıkardığı ayağı alnında 😂😂 atletiğiz biraz ♥️ Kurban olurum ona ben 🥰
HilalG Muge0609 Doğru diyorsun 🤗çatlama iğnesi oldum 5 gün bugün 2 hafta var adetme bilmiyorum Kızlar ne olucak sizde varmı bişey ler 🙈
iremylmz HilalG İnşallah rabbim sanada nasip eder 😻😻😍 ben cok sevindim ya yaşım küçük ama sorumluluk alabileceğimi düşünüyorum bebeğimle birlikte büyüyeceğim sanırım ahhahs😂😂
HilalG iremylmz Kaç yaşındasın🤗 Amin kuzum inşallah tez zamanda artık senin fikir iyiymiş ha Ben de öyle bir şeyler düşünüyorum aslında ultrosan verirlerse belli belirsiz fasulyem ve testimle😅
HilalG berf_16 Yaa bak işte Allah'ın yarattığı 💕Ben bunu kocama göstersem hani nerede diye aramaya koyulur fasulyeyi nereden görsün😂😂 analı babalı büyütsün güzelim Allah🤗
iremylmz HilalG 20 yasindayimm, evet ultrasonda güzelmiş bak ben sabredemedim tabi öğrenir öğrenmez hemen ekibi hazırladım koştum 🙈😂😂
HilalG iremylmz ben 23 senin erken se ben geç kaldım o zaman doğana kadar 21 olursun zaten tam iyi ara da fazla yaş farkı olmasın zaten🤗