Arkadaşlar merhaba , benim eşim tek çocuk ve biz 14-15 aylık evliyiz. Bu arada da 33 haftalık hamileyim. Eşimin ailesi bana hep bir seviyeliydi ki hoş eşime de çok düşkün değiller. Hamile olduğumu bile eşime ilk söylediğimde ağladı sevinçten annesini aradı , tepkisiz bir şekilde tamam ağlama oğlum dedi. Ne kadar sevindi bilinmez :) hamileliğimin başında Ramazan bayramında yazlıkta kaldıkları için yanlarına gittik. Bayram oğlum gelinim gelmiş diyip ne tatlı almış ne çikolata. Nitekim hamileyken bu kadar ilgisiz davranınca ben de aramadım sormadım, onlar da ayda 1 belki arar. Hala yazlıkta kalıyorlar ki bizim kaldığımız şehirde evleri olduğu halde gelmediler. Tüm alışverişler bizim gayretimizle ve kendi ailemin desteğiyle bitti bile. Düşünüp kendimi üzüyorum, eşime bişi söylemesem de arada gerginlik yaratabiliyorum. Tek çocuk sahibi insanların torun sahibi olmalarını bu kadar önemsememeleri bana mı yanlış geliyor ? Maddi imkanları da iyi olduğu halde gelemiyorken bize para göndermeleri gerekmez mi ? Doğuma 40 gün kalmışken bu kız çalışıyor son hamilelik günlerinde yanlarında olalım akşam yemeğe alırız diye düşünmemeleri benim hamileliğimde hassas olmamla Mı alakalı ? Kusura bakmayın uzun oldu, içimi dökmek istedim