Nilll hava123 ilk olarak ben atarlı yorum yapmadım onu soyleyim ve şuna gelirsek Benim de başıma geldi vee ilk once acile gittim gayet güzel ilgilenildi. Eş,meslek,aile konusunda aynı durumdayız Onu da geçtim manası yok diyeceğinize madem daha önce gittim ama ilgilenilmedi demeniz daha mantıklı olurdu.
hava123 Grhn valla canım kardeşim ben ıkı kez kanama yasadım ıkı kez gittim ayrı ayrı aciller hemde ankarada biri zübeyde hanımdı biri nafiz körezdi yuzume dahi bakmadan sabah gel yapıcak bisey yok dendi , sanırım bu durumdan sonra acil benım ıcın manasını yitirdi
Grhn hava123 sizin şansınıza Kötüler denk gelmiş 🤦♀️🤦♀️ Ama devam ederse gidin yine de hafife almayın geçmiş olsun
Nilll hava123 sormaniz kadar normal bir şey yoka bende açtım daha önce böyle bir post ama önce siz gidersiniz muayenizi olursunuz daha sonra da buraya başına gelen var mı diye sorabilirsiniz. Çünkü burada kimse doktordan daha iyi konuşamaz size.
hava123 Nilll bilirkişi olarak sizi tebrik ediyorum teşekkürler siz öyle yapın ben boyle isteyen yardımcı olmak ıcın cevap yazar istemeyen canı sıkılan stres atmak ısteyende sizin gibi vakıt oldurmeye calısır daha yorum yapmıyorum siz ve sizin gibi yorum yapacaklara baska yerlerde tartısmalara devam edebilirsiniz
Nilll hava123 ben bilirkişi degilim. Sadece manasız demenizdeyim ona takildim. Farkındaysanız doktora gittiğim zaman o lekelnmenin bana ne anlama geldiğini söylemesi üzerine size aktarmaya çalıştım yani sizin istediğiniz şeyi yaptım başımdan geçeni söyledim. Buna da canınız sıkılırsa siz bilirsiniz ben ne yapabilirim
Mervemm hava123 amin inşallah canim kendine dikat et olur mu korkma panik olma ve hersey iyi olacağını düşün
Mervemm hava123 oranin acilleri nasl bi hastne onada anlam veremedim yengem 7 haftalık hamileydi kalkti bağırdı çağırdı sonra karnim ağriyor dedi. Hastane gitik acile ordan direk yatış yaptılar serum iğne verdiler sabah biseu yok diyip çıkardılar.
hava123 Mervemm oyle malesef yaşamayan bilmiyor ben artık burdaki devlet hastanlerinde gordugum bahtsızlıklardan sonra hayattan sogudum sanırım hep benı buluyor
Mervemm hava123 özele git bak ben devletle gitmiyorum özele gittim ondanda sıkıldım doktor simirmi bozdu suan üniversite gidiyorum ve cok memnunum . Öyle bi sansin varsa ya özel ya üniversite git devlet artik okadar kalabalık ki kimse önem vermiyor
Angelllll hava123 canım yakınında özel hastane varsa arayıp doğum uzmanı varsa gidebilirsin genelde özelde doğumcular oluyor gece
hava123 Mervemm yarın sabah ıcın ozele aldık randevuyu gdiip geleyim bi sonuc ne olucak yerleşme kanamasıdır umarım melvam neylerse güzel eylerde biz insanoğlu hemen aglar sızlar üzülürüz iste
hava123 Mervemm aynen öyle canım cok haklısın kimisinin şansına acil bile cok ilgileniyor ama benım gibilerin şansınada eve gönderiliyor ılgınc ya
hava123 Angelllll var varda üstümde para yok bahtıma tek basıma gitsem su an onuda yapamıyorum napalım sabahı beklıycez bakalımm Rabbim ne diycek hani basına boyle bisey gelen gecırmıs olanlar yazarda ıcım ferahlar diye yazayım dedim su an sukur devam etmedi az once lavaboya gittim umarım yerlesmedir umarım
hava123 Grhn hafife alırmıyım hic yahu 😔 tedavıyle gebe kalabılıyorum hafife kim alır ki yarın gidicem ıste ne bileyim aman
Damla123- Nilll her acilde kadın doğum var mı ? Evet acile gitmenin bir manası yok normal pratisyen hekim var ve oda yapacak bir şey yok diyor. Herkes büyük şehirde yaşamıyor herkesin imkanları kısıtlı. Belki başına gelen vardır diye destek arıyor.
hava123 Kızlar gittim dr beta hcg 76 dan 3 gunde 497 ye yukselmıs , progesteronda 51 cıktı oda yuksek dedi. Cogul gebelik olabılırsın yuksek ıht dedi doktor , lekelenme ııcn olabılır ama su an ıcın beklıycez dedı ılac falan vermedi yani