Leyla9292 37 haftalığım çok kötü ağrıyor özelikle akşamları dayanamıyorum artık doktor birşey yapamam doğumdan sonra gel dedi..Bu ağrıya dayanmak çok zor çok.
Minikmucizeee Ben 22 haftaligim dün bir diş cektrdim kadin dogumcudan izin alarak hicte sorun olmadi cok sukur bebegim kıpır kıpır dolguda yapiliyo bildigim kadariyla
Bulutcuk Kızlar benimde fırçalarken aşırı kanıyor diş etlerim gece yatarken de boğazıma kan doluyor . Sağ tarafımdaki bir dişim ise çürüdü sanırım ağrısına dayanamıyorum bende yarın bir dişçiye gideceğim ağrısına dayanamıyorum çünkü
Aslhntugra Bulutcuk gecmis olsun canim benimde oyle fircalarken cok kaniyo dis etleri cok hassaslasiyo hamilelikte
zntrkn Aslhntugra canım benim 12. Haftam ben bugün dolgu yaptırdım hatta doktorum da itiraz etmedi ama uyuşturucu iğne veya spreyi hem kadın doğumcum hemde diş doktorum yapmak istemedi bende yaptırmadım 😊 yani uyuşturmadan yaptırdım 😊
Aslhntugra zntrkn gecmis olsun bende doktorumla goruseyimde izin verirse uyusturmadan bende halledim disi doguma kadar dayanamicam yoksa
Fasulye_27 Saresidra canım diş ağrısı yüzünden mi yoksa dişine işlem yaptığı için mi bebeğini kaybetti. Ben 24 haftalık hamileyim dişim çok ağrıyor bu cuma çekilcek ama şimdi korkuyorum