Aslhntugra Kizlar hamilelikte dis agrisi cekip dolgu yaptiran varmi bi kac gundur cok kotu disim agriyo dayanamiyorumnbi bilginiz varmi bu konuda
Elmalipasta Aslhntugra canım o haftada hiçbirşey yapmıyolar maalesef bende 2 3 kere ağrı yaşamaştım bi kaç gün ara ara dişinol sürüp parol içiyordum öyle geçiyordu Allah yardımcın olsun diş ağrısı çok zor 😣
aydandir Aslhntugra aynı soruyu sormuştum bende bgn amalgam dolgum aniden düştü yarın doktoruma sorcam dolgu yaptırabilir miyim die
Saresidra Aslhntugra aynı haftalardayiz canım benimde çok oluyor agırım ama ağırı kesiciyle idare ediyorum zaten doktorun onayı olmadan yapmıyorlar gerekte yok bence benim bir tanıdigim bebegini kaybetmişti bu yüzden
Nehirkaya25 Aslhntugra bende 32 haftaligim gittim müdahale etmedi doktor dogumdan sonra gel dedi yüzümün bi tarafı şişmiş hep bi doktor degistim yarın gidecem bakalım ne diyecek
Aslhntugra Saresidra bende bi haftaya yakindir cekiyorum dis agrisi kirildi aniden dolgu olmasi gerekiyor bise yerken falan zorluyo bide sanki kulagim cenem falan bile agriyo disimin agrisi oralara vuruyo agri kesici hic icmedim ama parol mu kullaniyosun fayda ediyomu dise
Fasulye_27 Saresidra canım diş ağrısı yüzünden mi yoksa dişine işlem yaptığı için mi bebeğini kaybetti. Ben 24 haftalık hamileyim dişim çok ağrıyor bu cuma çekilcek ama şimdi korkuyorum
Saresidra Parol pek fayda etmedi minoset verdi doktor bide hamilelikte kullanılan antibiyotik minoset içince agırım geçiyor
Aslhntugra Saresidra kendi kadin dogumcunmu verdi yoksa bi dis hastanesinde mi aldin canim bende goruseyim doktorla olmazsa ilac icin
Aslhntugra Nehirkaya25 fena bi agri insan dayanamiyo ki dis agrisina keske dayanabilsek zaten dogumdan sonraya birakiriz
Buseeeeee 2 canim ve birçok dolgu yapıştırdım kanal haricinde tedavi yapıyorlar canim hele gececi dolguyu özeller hemen yapar enazindan idare eder
Minik_annesi Ben daha bugun kanal tedavisi yaptirdim drum lokal anesteziye izin verdi drunuza danisin yinede bence dis agrisi gercekten zor 25 haftalik hamileyim bende
Nehirkaya25 aydandir benim bekarken de dis etlerim sorunluydu gebelikte daha bi hassaslasti curukte var apse oluştu kuzum
aydandir Aslhntugra teşekkür ederim bgn doktorum yazı yazdı hertürlü diş tedavisi yaptırabilirsin diye yaptırılıyormuş diş ağrısı çekmektense
Nehirkaya25 aydandir doktor yazıyı veriyoda dişçi sorumluluk almiyo arkadaşım discide halledemedi gidip özelde cektirdi