Busy92 Kızlar selam bebek kilo alsın diye özellikle yediğiniz birşey var mı ? Yani haftasıyla uyumlu bebegım ama sanki son haftalar bi heyecanladım bi lokma doğacak gibi geliyo🤦🏻♀️
Busy92 Esraygtf ben simdi 32+5 teyim bu hafta pekmez e başladım faydası olur mu acaba emin değilim zaten diğerlerini tüketiyordum düzenli olarak
28asu29 Busy92 Canım ben bir aydır her sabah aç karnına bi yemek kaşığı yiyorum bebeğin kilosu da gayet iyi bir hafta önden gidiyor kilo olarak tavsiye ederim hem kansızlığada birebir
Eceveannesi Busy92 pekmez şeker yüklüyor vücuda sakin yeme onun yerine ıspanak kereviz balık peynir bol bol süt bunları ye ceviz fındık yani pekmez ise yaramaz
Busy92 28asu29 ay inşallah sapık gibi oldum yarasın yavrularımıza herşey 💕 ben kahvaltıdan sonra cevizle karıstırdım 1 tatlı kaşığı yiyorum o da olur dimi
Busy92 Nursen60 yumurtam fix her sabaha yemeğe özen gösteriyorum ama tatlı tercihimi 1 kaşık nutelladan yana kullanıyorum🙈
28asu29 Busy92 olur tabi düzenli olarak tüketirsen ben artık alışkanlık haline getirdim pekmez yemeyi kansızlık da var çünkü
Busy92 Sema_588 31. Haftamda 1726 olarak cıkmıstı simdi perşembe 33 un hafta içerisinde tekrar gidicem merak ediyorum kaç oldum
Baloglum93 lazkizi61_ yani pekmez çok tatlı olduğu için ben sulandırıp içiyorum tercihe bağlı heralde
ggulsahh78 28+4 ultrasona gore adet tarihine göre 29+1..1250 gram nasıl sizce ? Doktor az gibi konuşma yapıyor sanki bisi demiyorda yememe dikkat et balık hapı kullan diyor zaten kullaniyorum diyorum anormal bi durum yok yani diyor
Eceveannesi ggulsahh78 cnm çok iyi kilosu endişe etme 26 haftalıkken banada 1.53 Gr ama 28 hftaya uyumlu dedi ben bu doktorlardan bişey anlamadm
Mervazz ggulsahh78 benimde ayni basindan beri on gun az gozukuyordu ultrasonda son gittigimde 2 gun acikliga dusmus cok sevindim kilosuda 28+5 1250 dedi bence takilcak bir durum yok