Asyaminannesi bende ilk bebeğime yapmıştım işte kız çıkmıştı kızım oldu ikinciye hamileyim Buda erkek çıktı bakalım cuma günü gorcez 😂😂😂
Yuzuk testi ile cinsiyet ogrenme😂😂
Ben dee yaptıım doğru çıkmıştı😄😄
Ben dee yaptıım doğru çıkmıştı😄😄
Hatice_aselmina
Bende yanlış çıktı ya o, hatta video bile var yaparken 😆 erkek çıktı ama güzel kızım yolda 🎁🤗🍀
Hatice_aselmina bende kız cıkıyodu ama erkek dedi doktor 😂
Hatice_aselmina benimde dogru ciktii erkek diyordu erkek bebek bekliyorum
Hatice_aselmina benim kıZ cıktı doğru tuttu
Brgl_18 amin hepımıze inş🤲🏻
Hatice_aselmina biz kime yaptıysak doğru çıktı 😍
Hatice_aselmina bendede erkek cikmiwti erkekde olucak inwallah😍 dogru cikti yani
Hatice_aselmina bizde kalp atışı duyulunca yapılır dediler kalp ritmine bağlı bişey olduğunu idda ediyolar dikey sallanırsa erkek yatay sallanırsa kız oluyo çok inanmam ben eğlence olsun diye yapmıştık ama bu testi bende arkadaşlarıma kzenlerime falan yapardm hep tuttu 😍
[silindi]
Hatice_aselmina valla bende çin takvimi yüzük testi hep erkek çıkıodu, bi oğlum var zaten ve ben kızım olmasını çok istiyordum, normalde de kız çocuk çok severim, şükür 30+2'yiz, bi prensesim olucak inşallah💖, ama çevrem hala çok kaptırma kendini, oğlun olacak diyor, oğlan çıksa şaşırmam artık o kadar🙄
[silindi] hahha ya benim de kızım var birtabe de hayirlisyla oğlum olsun diyorum da cuma günü ogrencem bakalım 😂😂
irem30 ha ha 😂😂
Hatice_aselmina benimde doğru çıktı kızım olacak😁🥰
Kayraruzgar bana hamileyken de yaptılar. Ama yine tutmadı 😅
[silindi]
Hatice_aselmina ay inşallah Allah gönlüne göre versin, benim bi oğlum eltimin de bi kızı vardı, şimdi de onun oğlu benim kızım olucak eşitlendik, çok güzel bence ikimizin de bi kız bi erkek😊❣
Hatice_aselmina ben inanmayarak yaptım ama doğru çıktı bence tesadüf diye düşünüyorum ama
Hatice_aselmina benimde doğru cıkmıştı 😂
SuleDoruk işte eğlence için güzel inanmamak lazım😂