Akademisyenanne Linesarye yalanci kasilma diyorlar buna. Ben de bu sebepten hastanedeydim bugun. Nts’de sancim cikmadi. Acikligim da yok. Doktor normal bu haftalarda dedi.
Sivasgelini Linesarye ben canım 34den beri yaşıyorum bugün tam 35 haftalık oldum doğum pozisyonu almadı bizimki göğsümün altında sertleşiyor ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor doktorum normal olduğunu söyledi bugün
Mervenurysr Linesarye bende 35+2 yim 2 haftadır toplanmada var geceleri özellikle adet ağrısı gibi ince ince ağrılarım oluyor , bide arada bıcak saplanır gibi batmalarım oluyor
oznurckose Linesarye adet ağrısı gibi ağrım yok ama oğlum bir yerde toplanıyor gibi ve sanki ittiriyor dışarı doğru, bugün kontrolüm vardı günde 20 kez bile olabilir bu dedi doktorum bebekte vücutta doğuma hazırlıyor kendini dedi rahatladım
Linesarye Akademisyenanne bende gecen hafta nst yaptrdm sancım çıkmadı, cuma yine kontrolum var 36cı haftama giricem.. insaAllah yalancı kasılmadîr daha erken gelmesi icin..
Sivasgelini Linesarye benim tam sağ göğsümün altında kafası duruyor bugünde gördüm Bayadır böyleyiz dönmesinş bekliyoruz
Akademisyenanne Linesarye yalancidir canim, rahim kendini hazirliyor doguma. Cok normal. Gelmez merak etme.
Esmeler Bende 36. Haftamdayım adet sancısı gibi sancılarım oluyor. Özellikle sağ kasığımda çok kötü ağrılarım oluyor
Gulibikkan Bende uygulamaya göre 35+5 haftalığım ama doktor 35 dedi bebeğimin kilosu ise 2430 gr sizce geride mi
duyguyilmaz Gulibikkan canim benim bugun 35+6 ama doktora 35+3te gittim kilosu 2940😥 onden gidiyor doktor 3900u bulur dikkat edelim dedi ben de cok alacak diye korkuyorum😔
Linesarye Gulibikkan bence kilosi gayet iyi.. cok kilolu da olmasın doğumda sen zorlanrsn o yüzden kafaya takma daha vakit var alr biraz daha..
Linesarye oznurckose bendede oyle oluyor.. bazen canım da acıyor öyle ittirince ama ittiren kişinin oğlum olduğunu düşünunce guzel geliyor 😁
duyguyilmaz Gulibikkan hayir diyorum ya benimki onden gidiyor daha az olmasi lazimdi. Kimseyle kiyaslama kilosunu doktorun der zaten iyi kotu diye. Her insan ayni mi ki bebekler ayni olsun:)
Sakine07 Gulibikkan bende sizinle aynı Zamandayım ama kiloda aynı bebeğimin doktorum bana 2hafta önden gidiyor dedi bence takılmayın kilosuna
berf_16 Kızlar biraz alakasız olcak ama 31. Haftamdayım kaçıncı haftasa nst ye giriyoruz ve alttan muayne çatı muaynesi yani ne zaman yapılıyor 🙄
Meltemkskn berf_16 canım 34 den sonra nts ye giriyoruz eğer sancın yoksa çatı muayeneside genellikle 37 haftada oluyor ama her doktor aynı haftada bakmıyor
Linesarye berf_16 ben ntsye 34te girdim.. catı muayyenesi icin bisey demedi ama.vakit var 37 38 diye duymuştum