hulya4627 Benimde başımdan geçti 60 lardaydı dostinex diye bi ilaç verdi doktorum 3 ay sonra hamile kaldım şuan 7 haftalığız 🤗🤗
SeymurFizze hulya4627 benim az cikti 22.7 doktora gittim dun ilac yazdi. Evet biri dostinex , bi de fol tursusu yazdi dun basladim kullanmaya insaAllah duser🙏🏻
Mebos SeymurFizze 2 sene boyunca onunla savaştım canım seni çok iyi anlayabiliyorum şuan bende üstüne insülin direnci yüksekliği de vardı onun yanında dostinex le geçirmeyi becerdim sonunda ne kadar yüksek çıktı senin benim prolaktini aagılayan Hipofiz bezimde adenom vardı 1 cm ben onu düşürmeden kurtulamadım ve sürekli dostinex kullandım 280leri felan gördüm ben peşini bırakma herşeyini baksınlar sıkıcı bir dönemdi benim inşallah senin çok yüksek değildir
SeymurFizze Mebos simdi daha iyisindir insaAllah🙏🏻Son zamanlarda sanki sinirlerim de bozuldu, cok duygusal oldum. Herseye agliyorum, sinirleniyorum😞acaba etkiliyomu beni😕
Edanur58 SeymurFizze canım benim bir arkadaşımda da vardı tahlil de 60 çıkmıştı testere dişli Aslan pençesi içti bildiğim kadarıyla bi kaç günde düştü doktor bile şaşırmış ona naptın demiş
filiz08 SeymurFizze benim de yüksek oluyordu gebelik öncesi dostinex diye bi ilaç kullanmıştım normal değere inincede hamile kaldım.
Sedaabdullah Benimde 7 ay once baya dustu 0.3 falan du dostinex kullaniyodm biraktm suan 24.52 normalmi acaba
SeymurFizze Sedaabdullah 19un ustunde oldugu zaman normaldan fazla galiba. Bende 22.7. Yeniden dostinex kullanmaya baslasan iyi olur yine duser🙏🏻
Oguzaysel SeymurFizze bana da yuksekken tüp bebek tutmaz dediler ama tuttu canım bence rahat ol ilacını aksatma tabi
SeymurFizze Oguzaysel wukur🙏🏻Dun kullanmaya basladim insaAllah duzelir🙏🏻😘ama bas agrisi veriyo bu ilac😬
Fatoaras SeymurFizze ilk gebelik öncesi bende vardı canım hap kullandım 1 ay dolmadan hamile kaldım şimdi 2.ye hamileyim gebelik öncesi yüksektir belki diye tekrar yaptırmıştım sonuç iyi çıktı 3. Ayda ilaçsız hamile kaldım yani düzeliyor canım merak etme hapını kullandıktan sonra
Mebos SeymurFizze iyiyim çok şükür canım o adenomu küçülttükten sonra prolaktin değerinde düştü o salgılıyıormuş çünki ondan sonra hamile kaldım şuana 24 haftalık olduk şükür kızımla umarım seninde hemen düşer rahatlarsın oluyor etkiler adet düzensizliği felan olunca dediklerin olur