Hayraz Ecrinbzkrt çok güzel bir duygu dimi Balık ağzı gibi gözlerim doldu benim çok şeker şimdiden seviyorum onu konuşuyorum canım canım ve nedense ağzımdan hep oğlusum diye çıkıyor oysaki kız istiyoruz😁🥰🙏
Ecrinbzkrt Hayraz güzel olmazmı çok sukur rabbıme konusmaya henuz baslmadım ama elım hep orda hep oksuyorum rabbım hayırlı evlat nasıp etsın herkeze❣️☺️
Hayraz CanNurdan gördü çok şükür bende gördüm insan biraz tereddüt ediyor ama sağlığı iyi olacaksa böyle olsun kısmet olunca dinleriz artık teşekkür ederim 💙🥰
Kayraruzgar Hayraz. Evet bizde ilk 2 muayenemizde sadece gördük dinleyemedik 😍 şimdi 31 haftadayız 🙏🙏🙏 Darısı size inşallah
Dilarahayal Gulanelis yok benimki deil 7 haftada kalp atışını duymamış ya ozmn bezelye oluyor 😂😂 benimki şuan patlıcan 😂😂
Ozget Ilk defa kalp atisi dinlenemenin zararli oldugunu duyuyorum. Ben 2 doktora gidiyorum ikisinefe sordum bunu dogrumu diye ikiside benimle daga gecerek cevap verdi....
Ozget Gulanelis Hayır doktora dedim ki bebek kalp seslerinden etkilenip korkar mı ? O da bana dedi ki evet Özgeciğim hemen iki elini kulaklarına kapatır 😊