Bubimucize Poposunu her bez değiştirirken 2 dkkikada sabunla yıkayıp kurutup öyle krem ya da zeytin yağı sürün çok hızlı iyileşir yeğenim de öle olmuştu çok fenaydı hızla iyileşti benim bebeğimi sorarsanız o hala karnımda 30 haftadayız ☺️☺️
ozgens Bubimucize sabun genital bölgenin dokusunu bozar. Genital bölgeye sabun kullanılmaz. Özellikle bebeklerde mantar oluşumuna neden olur
Bubimucize ozgens bebek sabunu hiçbişeycik yapmıyo kullandığımız için öneriyorum denemediğin şeyi önermem yardımcı olmaya çalışıyorum çok kötü Bi acı pişik çişi ve kakasını asiti de pişik yapar her bez değiştirirken yıkarsa çok hızlı iyileşir denendi onaylandı
snmnl Gulgulcan canım saf zeytinyağı varsa hemen sür bez tutma şakın hava alsın o yoksa vazelin sür bebek vazelini
Bubimucize ozgens Tabiki öyle denemesi için deneyimlediğimiz şeylerden örnek vererek yardımcı olmaya çalışıyoruz neyini uzattınız bu kadar anlam veremedim o da dener umarım iyi olur olmazsa farklı önerileri dener bu kadar basit iyi günler.
Ikbalper Gulgulcan canımmmm sudocrem var çok iyi diyorlar daha Doğum yapmadığım İçin bilmiyorum ama onu aldırdılar bana bir dene bakalım😔😔😔