miniknokta Kızlar Mete beyde doğum yapan oldu mu hiç aranızda ya da çevrenizde? Olduysa doğum şekli neydi sezaryen mi normal mi? Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim ❤️
Leylatrkel miniknokta ben erken Doğum yaptım suyum azalmıştı ama benim gerçekten problemim vardı talesemi hastasıydım ve bebek sürekli kasılıyordu karnımda suyu az olduğu için yani bana yalan gibi gelmedi açıkçası hamileliğim boyunca gittiğim doktordu doğumumu da kendisi gerçekleştirdi
Merve2012 miniknokta çevremde çok var onda doğum yapan memnundularda. İmkanın varsa can hastanesinde irfan beye git yada Emre beye ikiside çok iyi 👍🏼
lokumveannesi İmkanın varsa uzak dur derim. Herkese 34. Haftada suyun azalmış numarası çekip bir iki haftada acil sezeryana alıyor . Oldu da gidersen aklında olsun. Temkinli ol canını sıkacak bişe söylerse başka bir doktor ile mutlaka onayla derim.
Hande34 lokumveannesi merhaba aynı hastanede gökhan önal var,o doktorun doğuö tercihi hakkında bi bilginiz var mı? Ben de gökhan beye gidiyorum 11+4 üm teşekkürler 🙏🏻
miniknokta lokumveannesi bana da aynısını söyledi geçen haftadan beri yıkılmış haldeyim o yüzden sormuştum ben de teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
miniknokta Leylatrkel yalan değildir tabii mutlaka gerekçeleriniz vardır 😊 ben mete beyden sonra üzülerek 2 ayrı doktora daha gittim birbirinden bağımsız ve ikisi de bebeğimde herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Buna sevinmem gerekirken daha da üzüldüm çünkü mete beye çok güveniyordum ve çok seviyordum.. ve ben bu posta sadece soru yazdım ve altına lokumveannesi arkadaş benim durumumu yaşadıklarımı bilmeden o yorumu yaptı aynı şeyler olması şaşırttı ve üzdü beni..
miniknokta aysun_35 bana da öyle söylüyordu ama her şey yolundayken acil sezaryen diyerek yıktı beni başka doktora daha göründüm sorun olmadığını söyledi diğer gittiğim doktor.. bugün 3. Görüş alacağım ama çok seviyordum mete beyi beklemiyordum hiç
lokumveannesi Hande34 maalesef ben o hastaneye gitmiyorum. O yüzden bir bilgim yok. Arkadaşımdan tecrübe ettiğimiz bi olay oldu bu
lokumveannesi miniknokta son ana kadar çok ilgili ve bilgili göründüğünü biliyorum. Benim doktorum kendisi değil ama iki arkadaşıma aynı haftalarda aynı sıkıntıyı söyleyip insanları strese soktı ve daha sonra araştırınca duyduğumuz iki kişiye de hemen o ay aynı şeyi yaptığını öğrendik. Canını sıkma Arkadaşım başka bir doktora görününce hiç de öyle bişe olmadığını duyunca şok oldu ve 35. Haftada doktor değiştirmek zorunda kaldı ve Doğumu da çok sağlıklı bir şekilde 39da oldu.
Hlal aysun_35 tabi canm sezeryan ücreti normal.dogumdan daha yüksek oyuzden her doktora güven olmuyo para için sezeryan aliyolar
miniknokta lokumveannesi ya çok teşekkür ederim hep iyi şeyler duymuştum ve çok iyi düşünüyordum mete beyle ilgili bu haftaya kadar, çok üzüldüm çok ağladım. Bugün 3. Doktordayım şuan halimi sen düşün
aysun_35 miniknokta bende ona gidiyorum henüz 2 kere gittim ilgisi çok iyi geldi .sıkıntı yokmuş başka doktora gittim diyin
miniknokta aysun_35 ben hamilelik öncesinden beri gidiyorum çok ilgili çok memnunum aslında ama son gidişimde duyduklarım beni üzdü. Mete beyde doğum yapanların doğum şeklini o yüzden merak ediyorum sezaryen çoğunlukta ise bir sorun var demektir..
BeybininAnasi Kendisi benim muayene olduğum ilk doktordu, çok da güzel yorumlar okumuştum hakkında. Şoklar içerisindeyim şu an 😱😱😱