Dilarahayal Birrrce 22 haftada 5 kilo aldım ama o 5 kiloyu 1 ayda aldım ilk 3 ay kilo almadım hiç bulantım kusmam vardı şimdide çok iştahlıyım 😏
Byza Birrrce bende çok aldım 32 hafta 16 kilo doktorum kızıyor diyetisyene gönderdi sizde dikkat edin bence bend şeker çıktı bu kadar kilo normal değil dedi 😔
Gzrilknur Birrrce hamur işinden uzak durabilirsin eğer yiyorsan tabi. yürüyüş ve bolca sebze salata meyve. Ben 28+4 hamileyim. 63 kiloyla hamile kaldım şimdi 62 kiloyum. 💙
Busraaasengel Ben 85 kilo ile hamile kaldım daha sonra 73 kiloya düştüm şuan 30+4 haftalığız 76 kiloyum doktoruma söylediğimde bişey demedi bebeğimin gelişimi de güzel ve önde gidiyor siz böyle yazınca tedirgin oldum.Acaba korkmalımıyım
Medine_1992 Birrrce canım bende 25 haftada 11 kilo aldım ama 49 ile hamile kaldıgım için doktor birsey demedi hamile kalınan kiloda önemli yani vucüd kitle indeksi 😘
Reina Birrrce daha çok başındasınız, diyabet sorununuz yoksa yeme içmenize dikkat etmelisiniz. Gebelikte 20-30 kilo almann manası yok. İkinizde sağlıklı olun yeterli
Sibel2344 Birrrce benimde o haftada 10 kilo almistim simdi 32+5im belli bi haftadan sonra daha fazla kilo aliyorsun su an +20 kilodaym😐
Damlamina Bi tık fazla olmus ama sefan olsun bosver elbet verirsinn ben ilk bebegimde 12 kilo almistim hamilelik boyunca 15.haftadayim henuz almamisim bakalim bunda kac olcakk