Dmce Baloglum93 ya canim korkma dip baliklari sut urunleriyle tuketilince bide bayat olunca etkilermis turkiyede dip baligi yokmus benimde arastirmam o yondeydi bende unutup peynirin her turlusunu yogurdu ayni gun yedigim cok oldu rahat ol
Anne1_ Baloglum93 kaç haftaliksin canim bebeğin hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yoktur ve 6 saat geçmiş aradan balık da tezeyse allahın izniyle bisey olmaz
Dmce Baloglum93 valla ben bi tavanin hepsini yemistim ondan oncede bi dunya kasar beyaz peynir sut bide aksamina yogurt yemistim ams belki senin miden hassastir bilemiuorum bi yerde okumustum balikla yogurt yemenin dogru bilinen tamamiyla bi yanlis hurafe oldugunu
Degisken Hamilelik öncesi ben balığın yanında yoğurtlu mezelerden yerdim . Ve başıma hiç kötü bişey gelmedi. Ama tabi balık taze olmalı.sizin aradan çok saat geçmiş bişey olcağını sanmıyorum.
_vesileaksoy Baloglum93 ee ben hep balığı hamsiyi yanında ayranla tüketiyorum daha gecen pazar yedim hatta. Bişeycik olmaz korkma canım 😊😊
Raniniii Baloglum93 balık tazeyse hic birşey olmaz ben senelerdir yaninfa yogurt ayran peynir yerim hicbirsey olmaz taze olmasi onemli