Baloglum93 Kizlar saat dört buçuk beş gibi hamsi yemistim her gün mutlaka yoğurt yerim şuanda yedim tabağın sonuna geldim balık yedigimi hatırladım unutmuşum kaç saat geçti zehirleme gibi bı durum olur mu acaba nette araştırdım ama aradığım cevabı bulamadım ??
Nilay64 Baloglum93 eğer zehirlemişseniz zaten sizden süt ürünleri tuketmenizi isteyecekler korkmayın lütfen
Dua38 Baloglum93 Geçenlerde aynını bende yaptım çok şükür bişey olmadi korkma bişey olmaz Allah in izniyle 🙂
Dua38 Baloglum93 Amiiin cnm inşallah içini ferah tut bişeycik olmaz çok huzursz olursan yarn dr nu ara sor ama bnce bişey olmaz yani ayni seyi yasadm cnki
Deletedmom2224 Baloglum93 öyle bir durum olmaz merak etmeyin balık tazeyse yanında bile yiyebilirsiniz
Cananbaran Baloglum93 doktorum hamsi yeşimin gün yoğurt yeme demişti zehirler ama doktorum dedi bunu ben emin değilim ama dikkat et bebeğin hareketlerine cnm korkutma kendinide inş bişi olmaz
Baloglum93 Cananbaran şuan oynuyormuş nette okuduğumda en az sekiz saat süt ürünleri yememek gerekiyor diyor balık tazeyse bişi yapmaz diyor ama işte ne kadar guvenebilirim tazeliğini pazardan aldım sonuçta bide zehirleme belirtilerinin ortaya çıkması 3 gün sonra da olabiliyormuş şuanda bebiş oynuyor yavaş yavaş takipteyim