Pircu Ben de birşey sormak istiyorum konuyla alakalı. Sanci hissetmediğim halde karnımda şu son yarım saatte 10 dakikaya bir kasılmalar oluştu. Erken doğum riskim vardı zaten. Acaba doğumun belirtisi mi bu yoksa bana mı öyle geliyor? Busemasalpoyraz Seymaert Mom54564
Beyzaharun Seymaert allah bir avazda kurtarsın , sakin ve güçlü olmaya çalış cnm bebeğine kavuşucaksın inş 🤲
Seymaert Enyes _9297_ busrasahinn Beyzaharun Mom54564 Hepiniz çok sağolun arkadaşlar. Dualarınızı eksik etmeyin çok kötü Bi gece geçirdim sancılarım sıklaştı 9 da yatışım var inşallah açılmam olmuştur
_9297_ Seymaert Seymaert ayyy heyecanlı yaaa 😂 rabbim sağ saglim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bizi haberdar et 😘
Ozlem35 Seymaert Helâl olsun kız wuhhhuuu 🤭👏👏👏👏Bak o kadar korkmana değmedi...Çok mutlu oldum. Allah analı.babali.büyütsün darısı bize inşallah. 🧿🤲 Maşallah sana
SedaveSusam Seymaert ay gerçekten mi çok sevindim canım benim hadi gözün aydın bizede dua etseydin keşke doğum hikayeni bekliyoruz kendini toparladığında😘🌸
Swminc Seymaert hey maşallaaahhhh dogumun kacta gercektesti sabahi beklediniz mi ben ya yetisemezsem diye cok korkarim heralde bu durumda, Allah bir omur size bagislasin evladinizi gozunuz aydin olsun 🙏
Seymaert Gnl-grb Seda_123 Swminc Benimki zor oldu kızlar normalle başladık 2 cm açılmam vardı 14 saat çektim 5 saati suni sancı. Ne bebek aşağı indi nede açılma oldu 5 cmi geçmedi. O yüzden sezeryana alındım. İnşallah sizinki tek nefeste olur. 🙏🙏
Seda_123 Seymaert Hayırlı olsun zor muydu sancılar filan normal istiyorum ama şu şancı nasıl bisey bilmiyorum herkes korkutuyor destek olacakları yerde 🤦♀️