Minnosannis01 Kızlar 53 kiloyum hamile taytı l xl aldım ama oda büyük geldi. Satıcı kız denemek yasak dedi büyük al rahat olur dedi ama kat kat oldu baya kilolular için sanırım😞 55 liramda yazık oldu. Şimdi bidaha alayım dedim Allah askına kullananlar yazsın s m mi alayım m l mi??
MelekEzgi Minnosannis01 53 kiloya s gayet iyi olur. Ben 68 kiloyum m giyiyorum. Ama 60 kilo olana kadar hep kendi kıyafetlerimi giydim. Hamile kıyafeti karnım iyice büyüyünce giymeye başladım.
Kizkalesi Minnosannis01 canım ben lcw den 30 liraya aldım kadife, 81 kiloyum L aldım keşke M alsaymışım geniş oluyor hamile kıyafetleri nedense
Minnosannis01 isimsizbebek geri almadılar kuzum😣denetmedilerde orda alırken esenek streç dıruyordu olur diye düşündüm baya bol😭 m size tam mı oldu dar mı oldu anlamadım
isimsizbebek Minnosannis01 ama nerden ne alırsanız alın değişim ya da iade hakkınız vardır internetten alsanız da mağazadan alsanız da aynı şekilde. Bunun üstüne gidin bence. Dar derken tam taytın olması gerektiği gibi durdu oldu yani bana m beden
Minnosannis01 MelekEzgi giyemiyorum kendi koyafetlerimi cnm genelde dar kotum var çok rahatsız ediyor onlarda. Tuniklerle giymek için tayt alcam
Minnosannis01 yarennn79 14+3 üm ama baya büyk cnm ya sarkıyor tayt😣 bacakları falan iniyor asagı. Satıcı kıza güvendim aldm param çöp oldu
Minnosannis01 Kizkalesi aynen cnm ya torba gbiler bende keke s alsaydım satıcı kız l xl verdi güvendm aldm😞
Minnosannis01 isimsizbebek tayt olduğu için olmuyormuş alırkende denetmediler bile zaten iade yok dediler
yarennn79 Minnosannis01 canım sende daha 14 haftalik sin niye o kadar büyük beden aldın bide zayıfsin keşke sorsaydin olmazsa degistirebilirmiyim diye
BeybininAnasi Çok pahalıya almışsınız bence. Bir de denetmiyorlar demek, oh ne ala.. 53 kiloluk kıza xl tayt mı satılırmış. Tavsiyem lc waikiki’den kendi bedeninden al. Hem daha ucuz, hem denersin hem de değiştirme imkanın olur
_zehra_ Minnosannis01 bulunduğunuz yerde varmı bilmiyorum ama hakmar dan tutku nun termal tayt ini aldım inanılmaz rahat. L beden aldım ben 16 haftalığım 60 kiloyum. Doğuma kadar giyebilirim sanırım esnekliği çok iyi. Tavsiye ederim
Minnosannis01 _zehra_ hakmar burda hiçç görmedim cnm. Ama internetten şubelerine bakayım belki yakınımda vardır. Termal benim için iyi olır aslında sıcak tutar
Minnosannis01 Baloglum93 kilotlu çorabın en kalın halini düşün esnek streç o kumaşa terzi olır mu ki? Penye değil çünkü