Merhaba kızlar 23 haftalik hamileyim ve iki gündür karın ağrısı var ve ilk sancı olarak başladı bazen sancı oluyor gene ara ara ve ama karın ağrısı kesilmiyor ne yapmalıyım
Sancı ve karın ağrısı
Hanife21 bende 23 haftalik hamileyim ayni sorun bendede var bağzen karnimin sanclanyor bagzen adet sansici gibide olyor galba rahimden kaynaklanyor cunku karnimin ici yirtilyo sanki
Hanife21 benimde oldu 2 gün hastanede yattım magnezyum takviyesi verdi ve ayrıca dupalac verdi rahat tuvalete çıkıyo musun gaz sorunundanda oluyo ılık su iç.Ben 2 gün serum yedim kramp ve gaz sancısından şüphelendi doktor gene ara ara oluyo ama ilaçlarımı kullanup tuvalete düzenli çıktığımda o kadar kötü olmuyorum.
Benim adet sancısı gibi sancılarım oluyordu bide kesik kesik birden ağrı atıyordu 19. Haftamda bebek karnımda toplanıp sertleşiyordu ( haftası küçük olduğu için bunu bebeğin yapması mümkün değilmiş küçük kasılmalarmış) 21. Haftamda lekelenme seklinde kanamam oldu erken doğum riski tanısı konuldu. Banada ağrılar ve bebeğin hareketi normal dediler ama normal değilmiş bence doktorunla görüş en kısa zamanda
Gitm kızlar enfeksiyon çıktı :( serum verdiler yatırdılar antibiyotik verdi :( inşallah düzelirim teşekkür ederim :(
-
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallah bol bol su içmeye gayret et su enfeksiyon a çok iyi geliyor