zelis63 Asya2020 canm belki ananas tam olmamıştır ondan öyle olmustur biraz ham kaldığı zamanda öyle oluyor
Asya2020 Deletedmom133 canım çok şükür ağzımdaki yanma acı dilimdeki şişlik sabah kalktığımda geçmişti ama bir daha ananas mu aslaaaaaa
Ozlem35 Hamilelikte ananas yenmez canım birdaha yeme zararı var çünkü iyi değil aklında olsun....Sadece Son haftalarda doğumun hızlanması için yenilir.Ozellikle en sevdiğim meyve ama yiyemedim aylardır 😑
Efesevim Ozlem35 ben tüp bebekle hamile kaldım ve tam tersi hergün 1 2 dilim yedim bebeğin tutunmasında yardımcı onun sayesinde hamile kaldım yanlış biliyorsunuz doktorum söylemişti
Ozlem35 Efesevim Vallaha ne bilim canım bir kaç uygulama da yenilmemesi gerekiyor diyordu. https://youtu.be/7FCEUDH5GSY 58. Saniyeden itibaren istersen bir izle....Doktorum a sormuştum hatta yememi söylemişti 😑🙄
2zannesi Efesevim bende tüp bebekle ikizlerime hamile kalmıştım fakat hamileyken değil transfer öncesinde bol bol tükettim, nar suyu içtim vs
2zannesi Asya2020 bende normal zamanda kivi yersem, mesela ıspanak yemeği ikinci kere ısınıp yersem vs dilim şişiyor, onlara dikkat ediyorum. Ananas hamileyken yenmiyor benim bildiğimde ödem atıcı olduğu için sanırım su kaybı vs olur diye