Kumru82 duyguyilmaz ileri derecede ritim bozukluğu kan basıncı yükseldikcede küçük tansiyonum yükseliyor insülinde kullanıyorum yani hepsi birbirine bağlı canım
Prensesannesi0 Gizem835 bende riskli gebeyim 37. Hafta alınacak doktorumla öyle karar verdik 16 Aralık
12_yil_sonra Gizem835 38+5’de oldum . Bize en uygun tarihti . Doktorum da uygun buldu . 38’den sonra istediğin gün alabiliriz dedi
Mugge_1 Sghslove canım aynı gün ameliyatımız daha önceden de konuşmuştuk nasılsın heyecanın var mı 🤗 ben bi hissizim daha var diye belki 🤣 yarın akşam bu saatlerde ne olurum bilemem tabi
Sghslove Mugge_1 bende öyleyim donuk donuğum ☺️ Ve çok işlerim var her şeyi son ana bırakmışım ama kafam çok dalgın halsizim yapamıyorum galiba heyecanı da son ana saklıyorum 😀
SeFaKe Gizem835 sezaryen doğum yaptım 38+5 günlüktü.nette baktığımda doğum 7nisan görünüyordu ben 30martta doğurdum
Crnky Gizem835 2 hafta sonra yani 38. Haftada alacak doktor sezeryana bebek çok iri olduğu için sezeryan oluyorum mecburen
Antalyali_07 ZmrtDilaa bana saat vermedi ama bende sabah 7 30 da gidicem erkenden uykucu kocamı kaldirabilirsem
ZmrtDilaa Arkadaşlar Sizde Bebekte Bi Sorun Yoksa Erken Aldırmayın 39.2 Benim 7 Aralık Normalde Son Ama Çokta Tehlikeye Atmayın 39 lar iii 🤲🙏🏻