baliminannesi06 elifelif 35+5 de gittiğimde 2,500 dü şuan 38 olduk kaç oldu bilmiyorum çatı muayene sine vs gitmedim henüz şart mı kızlar sancım olana del hastahaneye gitmeyeceğim Doğuma kadar ne diyorsunuz 😳🤔🤔
Yusufaras elifelif en son 36 iken 2700 du ama 38 olduk bilmiyorum devlete gidiyorum doktor geçen hafta sinirden söylemedi içeriye bir sürü kişi girince herkesi kovdu bende cok sinir oldum ve benim randevumdu sıramdi ve bazı insanlar yüzünden soru sormak icin beklemeyip hak yemelerine sinir oluyorum
Zeynepmum Kızlar peki acilmaniz var mi ben de 39. Haftamdayim 1 cm açıkla doktor suni sanciyla doğum yaptırmak istiyo 🙁
Tiredmom benimde 32den beri doktor kanalda dedi açılma yok rahim ağzı 21 mm düşmüş ciğer geliştirici vurdu 34+2 şuan hala böyle alta vuran ağrı sanci var ama gelen hiden yok şükür kötü düşünme canım doktor iğne vursun nolur nolmaz çünkü 48 saatte etki ediyor
merveonl Tiredmom canim Ciger geliştirici igne yaptırdıktan sknra bebeğin hareketleirnde cok azalma oldu mu
Svcnn Tiredmom sznle benzer drmdaymsz bnde 33+1 de nişnm geldi hastneye gtm 3 cm aclmam ve sancilarm baslams cger gelstrci ignelr vruldm hemen ve 48 saat gecmesi gerk dedi dktr krtik dedi o sure snra sancilarm drdurdular yatark gcrdm bgun 34+5 olduk 35 te bile dgsa kuveze grmez dedi kilosu 2 bcuga yakin dye
Selif Milimolo benimde 37+2 de 3460tı aynı durumdayız sanırım doktorunuz kilolu bebek diyor mu ?? Normal dogum hakkında bir şey söylüyor mu
Berna6141 elifelif doktorum bu şekilde kilo almaya devam ederse zorlanırsın çatın biraz dar dedi canım
Selif Berna6141 zorlanırsın dediklerinde ne yapmalıyız acaba 😶 cunku dedikleri kilo tam olarak tutmayada bilir.