Tubaliya Kizlar merhaba Instagram'da güvenilir ve kaliteli isimli hastane çıkışı seti yaptirabilecegim sayfa önerileriniz var mı 🙂
Lale00 Tubaliya ben uniqon.tr ye yaptirdim canim 10 lu cok hos hatta bugun utuledim yerlestirdim renklerinde solma bile olmadi 😅
Burcu2626 GGD kesinlikle gafull ben de daha dün battaniye siparisi verdim daha once cok begenerek bi arkadasima hediye yaptirmistim simdi kendi bebeğime nasip oldu
Ebrusercan Tugba kuğu for baby ben buradan yaptırdım kaliteli ve güzel kumasları var. Tavsiye ederim.
Ytelmas Ebrusercan ya nihayet burdan yaptıran birini buldum 😅 bende yaptırdım şiparişimi teslim aldım ama henüz yıkamadım. Tıkladıktan sonra rengi soluyor diyenler oldu emin olamadım siz nasıl yıkadınız ya da rengi soldu mu ?
OznurC Ben olvia tasarımdan yaptırdım kumaşı falan bence güzel cicili falan fiyat olarakta diğer yerlere göre uygun yine
Ytelmas Nur1991 yıkamayı nasıl yaptınız rengi soldu mu. Yıkadıktan sonra soldu diyenler oldu korkuyorum solacak diye
Zehra321 Tubaliya https://instagram.com/anne.cizgisi?igshid=1x6fowzne40tj bir tanıdığımın sayfası. Gayet uygun ve çok kaliteli ürünler. Ben oradan yaptırıyorum belki bakmak istersiniz