Armess Arkadaslar 12. Haftadayiz bugün doktor randevum vardı cinsiyet için henüz çok erken dedi ama kıza benziyor 😀 sizde tahmini bir durum mu değişir mi böyle bir durum yaşayan var mii 😊
Zeykem Armess şuan 15+3 üm ne bı tahmın soyledı ne de öğrendim 10 gün sonra randevun var ınsallah öğrenicez cok heyecanlıyım😍🙏🏼
Estur Armess değişebilir canım belli olmaz 😊 birimde yeni belli oldu ğlum olacak inşallah 💙 erkek değişmez de kız belli olmaz herhalde
Ikinciyibekliyorum Armess bizde 13+2 gunluguz. Doktorum 14. Haftadan sonra bakalim dedi. Biz 15 yada 16. Haftalarda gidecegiz bakalm kismetse 🙂
bebiss1 Estur canim görümceme kiz kiz dediler 22.haftada erkek oldunu ögrendiler doktoru degistirdi kizginlindan hep pembe esya almis ilk bebegiydi bekliyemedi heycanli oluyo insan ilk de
SezginEbruVural Bende 16 haftalıkken öğrendim kız dedi ama ayrıntılı ultrasonu bekliyorum o zaman kesin belli olur 🤗😌
erefMevludeSoydemirci Bizde 14 haftalığız kız gibi duruyo ama tam kesin değil dedi ben hep erkek hissediyorum ilk hamile kaldığımdan beri sağlıklı olsunlarda 🙏🏻
Sedanur01 erefMevludeSoydemirci bana da 13+1 deyken kız benziyor dedi büyük ihtimalle kız dedi bakalım hayırlısı artık 2 hafta sonra randevum
aesma erefMevludeSoydemirci çin takviminde erkek çıktı. 11+1 de doktorum erkek tahmin etti. Cumartesi netleşecek inş 😍 baya erkeğe odaklandım hayırlısı artık
Nilemyus erefMevludeSoydemirci yaptım ben erkek çıktı. Doktorda cinsiyet için erkeğe benziyor ama emin değilim dedi. Arkadaşım hamile onada yaptık kız çıktı. Oda kız gibi hissediyırum diyor ama bakalım netleşsin bir. Çin takvimi doğru çıkıyor heralde
Sedanur01 erefMevludeSoydemirci Çin takviminde erkek çıktı ben de de bakalım 15 gün sonra belli olacak
Masum Armess 12+5 te kesin erkek dedi bilmiyorum değişir burda okuduğum yazılardan etkilendim değişir diye düşünmüyor değilim😀😀
Damla6606 Biz daha tahmini bile ögrenemedik 😏 beklemedeyiz perşembe randevumuz var 😊 çin takvimi yaptım kız cıktı ama inanmakta istemiyorum tabi ilk bebiş olunca 😊😊
Masum erefMevludeSoydemirci ben inanmıyordum aslında Çin takvime falan öylesine yapmıştım denk geldi herhalde doktor da erkek deyince😀