Eceveannesi Bebisimyolda evt cnm ben kızıma öyle yapmisdim smdinogluma hamileyim.gene öyle yapcam ama gene doktoruna sor 👍
Deletedmom2224 Bebisimyolda yenidogana yastık kullanılmaz. Hadi kullanacaksınız diyelim yün ve elyafta olmaz pamuk yada silikon olmalı
Bebisimyolda Deletedmom2224 anladim canim ben vazgectim zaten reflu yataginda bebek kafasi sekli icin ozel yastik var onda yatircam hep
kitapkurdu Bebisimyolda yastık kullanmayın hiç yan yatırmaya çalışın. Tavsiye edilmiyor. Omurga zedelene bilirmiş
Kumsalinannesii Bebisimyolda 2 yaşına kadar kullnilmasi uygun değil kızım 3 yaşında hiç yastıkla yatmadık alıştı. Böylesi daha sağlıklı 😉
Bebisimyolda Kumsalinannesii buyukler bebegin boynu agirir diye yeni icat cikarmayin gibisinden sagolsun esimin yaninda pek muhalefet oluyolar onunda kafasina gryo ben de sorim dedim
Kumsalinannesii Bebisimyolda anlıyorum canım sen onlara bakma ben araştırdım sağlıklı olanı bu eskiler yanlış biliyormuş DİE her zaman bilgili olduğunu belirtki bisey söylerken o bilir DİE düşünsünler 😉
kitapkurdu Bebisimyolda sırtüstü yatmayı önermiyorlar hem kusarsa boğulmasın diye. Hem de kafasında düzleşme olmasın diye. Yan yatırmak lazım en azından bıngıldağı kapanana kadar