Bebisimyolda Merhaba arkadaslar yeni dogan bebege yun yastik mi elyaf mi kullandiniz hangisi daha saglikli?
Deletedmom124 Bebisimyolda yenidogana yadtik önerilmiuor canım ama ben kullandım elyaf terletiyor pamuk tan yastık yaptı annem
Sghslove Bebisimyolda Yenidoğana Yastık kullanmayın diyorlar canım ben sadece şu düz kafa yastıklarından aldım kafa şeklini koruyan
Gldane Bebisimyolda canım 1 yaşına kadar önerilmiyor diye biliyorum ve benim kızım 9 aylık daha yastık kullanmıyorum diyebilirim
Gldane Bebisimyolda ya hani şey düşün canım bazen bizde yüksek yastık da yatınca boynumuz ağrıyor hani yaptırmak istiyorsan ona göre ince yastık yaptırabilirsin
Eceveannesi Bebisimyolda sakin kullanma yastık sakincaki birde yunmu elyafmi die soruosun kız bı 4 ay yasak bcmm 😁
Bebisimyolda Eceveannesi reflu yatagi aldim bugun o geldi aklima yastik kullanmaya gerek kalmiyo basi yastii zaten yani ozellikle yastik yapmicam😜
ulkukrts Bebisimyolda ben kullanıyorum yastık oğlum 3 buçuk aylık ilk doğduğundan beri kullanıyorum yün tüm yastıkları
Bsecill Bebisimyolda yenidoğana yastık kullanmıyorz, ilk 1 yıl yün hiç kullanmıyoruz yün çocuğa alerji yapabilir
Bgmbyz Bebisimyolda 9 aylık bı bebek öldü geçen yastık elyafmis bebek dönmüş kafası gömülmüş sabah annesi baktığında Nefes almiyormus doktor annesini suçlamış elyaf yastık kullandığı için ilk 6 ay yastık zaten önermiyorlar sert olması lazmmis
Gizoo Bebisimyolda 2 yaşına kadar yastık önerilmiyor, yün İpek gibi materyaller alerji yapabilir pamuk veya visko kullanmak gerek.