ZmrtDilaa Sirin_beyza Valla Cnm Hiç Korkmuyorum Allahtan Herşey İnş Sağsalim Olur Sende Telaş Yapma Rahat Ol Ki benim bebeğin böbrek kist var dua et her şey saglık🤲🙏🏻
tugbacnar Bende yarın sabah sezeryan olacam bu üçüncü ama çok korkuyorum sankı ilk GB rabbim hepimizinde yardımcısı olsun
1seda1belinay Planlı sezeryan derken nasıl oluyor acıklayabılecek olan varmı kızlar aranızda..normal gun verilip sezeryana alınan dogum deglmi
Sirin_beyza ZmrtDilaa İnş bişe olmaz kuzum Allah bize bağışlar benim doğum sancım baslarsa kanamam durmaz dediler ben çok riskli hamileliğim sürekli yatıyom bana dua et canm sende🙏
Aslihan555 Naz60 eger uyusturmadan once takmaknisterlerse ustunde dur ameliyathanede taktiricam ben odada istemiyorum de ozaman uyusmus olursun bise anlamazsn
Seda_123 Naz60 Zaten sana söylemişlerdir bişey yemeden gidiyorsun sonda takıyorlar ama hiç acımıyormuş bazıları uyuşturduktan sonra takıyor sondayı bişey olmuyor yani
Sghslove Naz60 doktorum 8de kahvaltını bitir zaten 2 de alıcam seni dedi yani 6 saat aç kalmış oluyorum. Onu hesaplamış sanırım ben her ihtimale karşı 7 buçukta bitiririm kahvaltıyı
Canimoglumkubra Sirin_beyza Rabb'im hepimizin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏