Dilaraa25 Hanife06 vallahi ya al benden de o kadar neyse sağlıklı olsunlar da ama bende çok pimrigim bana kalsa hergun doktora giderim bu zamana gelene kadar ah bı bilsen neler neler kurdum 😂😂
Hanife06 Dilaraa25 ben ilk bebeğimi kalp durması yüzünden kaybettim bu sebeple ilk 3 ay her ağrıda acile gidip kalp atışını dinlemek istiyordum. Eşim ultrason cihazı aldıracaksın bana deme noktasına gelmişti 😂şükür ki sonraki aylarda atlattım. Sadece hareketlerini takip ediyorum.😊
Antimon Hilaldurmazzz çağdaş bu çağa ait demek ve karakter özelliklerine baktım isim karakterine yansırmış çünkü
Dilaraa25 Hanife06 başın sağolsun kuzum 🙏 ins doğumda dan sonra bu pimpirikligimiz gecicek bunları hatırlayıp gulucez 😂
glsnhetina Hilaldurmazzz kızımıza irden koycaz Lazca bir isim 🥰 erkek olsaydı Özer asaf, arden, deniz isimleri arasında tercih yapacaktık 🥰
Mirayekrs 35 haftalığım bende eşimle ortak bi karar vermiştik oğlumuz olursa Ateş olsun ismi diye . Şimdi ben yanına Atlas isminide istiyorum o pek yanaşmıyor ama 😂 Ateş ismine baya alıştık
Hilaldurmazzz Mirayekrs yaa ateşde güzelmiş bizde nişanlıyken doruk düşünüyorduk ama bakalım işin sonu nereye varacak 😂😂😍
Hanife06 Dilaraa25 çok sağol canım. Bebeğime anı defteri tutuyorum zaten ne yaşattıysan yazıyorum Bi doğsun hayırlısıyla canını okuyacağım 😂😂😂😂😂
glsnhetina Hilaldurmazzz evet canım lazım 😍 irden büyüyor demek 😍 arden de büyüyor artıyor anlamında 😍 aynı anlamlar 🥰
Hilaldurmazzz Tz1 Allahım bahtını güzel etsin canım inşallah bizlerde kucağımıza aldığımız günleri görürüz 🥰👼🏻🙏