Hilaldurmazzz tubisAslan süper kahraman gibi 💖 Gerçi onlar babalarından sonraki süper kahramanlarımız 👼🏻👼🏻
Dilaraa25 Hanife06 bizde 26 haftalığız Allah nasip ederse nerdeyse aynı zamanda alcaz poyrazları kucağımıza 😍
Tazeanne0134 Hilaldurmazzz ben oda yapmadım kuzum daha erken diye bide biz gurbette olunca şimdilik gerek yok diye düşündük ama arabası beşiği vs de evime geçmeme yakın alacam ama annemin yanında kullanacağım her şeyim tamam Allah'ın izniyle
Tazeanne0134 Hilaldurmazzz amin canım amin inşallah hepimize Rabbim kimseyi zor durumda da yarı yolda da bırakmasın
Dilaraa25 Hanife06 ins cnm ya hareketleri ne alemde benim günü gününe tutmuyor bazen çok hareketli oluo hiç durmuo sürekli tekmelio bazende zor hissediyorum çok ufak hareket edio
Hanife06 Dilaraa25 aynen benimde öyle özellikle yorulduğumda hiç çıtı yok 😂bazen gece tekmesini hissedene kadar uyumuyorum 😂şimdiden çektirmeye başladı
Dilaraa25 Hanife06 vallahi ya al benden de o kadar neyse sağlıklı olsunlar da ama bende çok pimrigim bana kalsa hergun doktora giderim bu zamana gelene kadar ah bı bilsen neler neler kurdum 😂😂