kitapkurdu A_C_04 hayır tabi ki. Mide bulantısı, vücudumun belli bölgelerinde kuruluk, kasık ağrısı. Ama en belirgini bel ağrısıydı
gzmuygn A_C_04 Göğüslerim çok ağrıdı ve beyaz akıntım avuç dolusu kadar geliyordu neredeyse ve tatlı istemedi canım hiç tatlıya saldırırdım adetten önce ☺️
Buskprl A_C_04 kayınvalidemgilde elmalı kurabiye gördüm. İçeriye gidip gelene kadar bi baktım yerinde yok. Ordan çıktık evimize dönerken eşime anlattım böyle böyle tezgahın üzerinde kurabiye vardı diye. Israrla olmadığını söyledi bende ısrarla orda kurabiye olduğunu söyledim. Sonra alakasızca tartışmaya başladık. Yarım saat sonra eşim gidip 1 kg elmalı kurabiye alıp gelmişti 🙈 tabağa koyup getirdiğinde de sen bi kurabiye için kavga edecek bi insan değilsin, kesin hamilesin demişti 🙈🙈 Ertesi gün test yaptım ve hamile olduğumu öğrenmiştim ☺️
BeybininAnasi A_C_04 aşırı sinirlilik halimden şüphelenmiştim. Normal değildi çünkü. Bir de sakarlaşmaya başlamıştım. Bir kere de böyle odaklanamamıştım, görüntü kaymıştı etrafımda. Şüphelerim doğru çıktı şükür 😍 ama başka hiçbir belirtim olmadı.
DidEmre90 A_C_04 adet gecikmesi sık idrara cıkma boğazmda kuruluk ,göğüslerimde ağırlık, karnımda adet sancısı ve,ara ara belime ağrının girmesi. Daha sonrasında da mıde bulantısı ve koku hassasiyeti belirtileri oldu
Fikret_kayra A_C_04 her adet zamanı goguslerde bir ağrı ve hassaslık olur ama hamile olduğum ay her zamankinden daha bir değişik bir ağrı hassaslık vardı.iki gün gecikme oldu bu kadar diğer belirtiler sonradan oldu zaten..
BeybininAnasi A_C_04 hayır mide bulantım 6.haftada başladı. Kasık ağrım da olmadı. Göğüs hassasiyetim de adetten önceki gibi oldu söndü sonra
__tugbaa__ Haftadayız uyku haricinde hiç bir belirti yaşamadım. Tek sıkıntımız 12. Haftaya kadar kanama yaşadık çok atlattık onuda.
plnmir Kızlar merhaba adete 2 günüm var ovulasyon bu şekilde sizce gebelik olabilir mi🙏 https://www.resimag.com/i/b4ae3e34eeb
plnmir Asya2020 yaaa çok heyecanlıyım suan gidip kan mı versem 😁 ama bu ovulasyon testi ya güvenmedim 🙏
Asya2020 Ben hamilelik testi sandım Hamile olmayabilirsin o zaman övülsyn testinden anlamıyırum canımm:(
plnmir Asya2020 canım dayanamayıp kan verdim sonuc 2.83 adete 2 gün var doktor arada Bi değer bekleyelim dedi☹️