Ftszgn A_C_04 rabbim nasip etsin tez zamanda ,sorunsuz hamilelik nasip etsin benim sorunlu serklaj var 😊
Ftszgn A_C_04 rahim ağzı yetmezliği var bende rahim boyu kısa cıktı o yüzden rahim ağzına dikiş atıldı düşük tehlikem vardı, 16 haftada dikiş atıldı, şimdi 26 olduk çok şükür ama hala korku var
Nelifs A_C_04 adetime daha vardı ama ara ara hareket esnasında başım dönüyodu, sanki araba tutmuş gibi midem allak bullaktı, aşırı bi halsizlik vardı ve göğüs hassasiyetimde vardı ama adet öncesi zaten oluyodu o bende
K16O26 Sk idrara cikma yuzde ates basmasi cok uyku:) belirtilerm bunlardi suphelenip adete 1 hafta once test yaptim cikti :)
Sueda29 Hiçbir belirtim yoktu ama hastalgm epey gecikmşti .kızkende öyle oluyo diye pek umursamadm.ama beni her gören sen hamilesin diodu.nerden anladınız diodum kirpiklerimden anlaşılıomuş .sonra hastaneye gitmeye karar verdm doktor baktı ve ingilizce bişeyler konuştu stajerlerle hçbşy anlamadm doktor kan ver dedi.gittim kan vermeye ama içim içimi yiyo hiçbişey anlamadm bilemedm .ertesi gün eşime dedim beni özel doktora götür gittik özel doktora ve kese var dedi kese ne oluyo dedim bebegin gelecegi yer dedi 1 hafta sonra gel bebeği ve kalp atışını görelm dedi 5+6 hamileymşm.bir hafta sonra gittiğimde bebeğimi ve kalp atışını duydum böyle bi duygu yok allahım herkese yaşatsın..devlete fazla gitmiorm çünkü bi seferinde de bebeğin gelişmemiş dedi devletteki başka doktor ağladım üzüldm .özele koştum doktorum nasıl gelişmemiş dedi aksine çok saglklı dedi sadece hareketsizdi ozaman daha küçüktü çünkü