yagmurpelit Zeynep8 ayrintili yaptirdinizmi bnde sevil hanima gidiyorum bolhede ayrintili yaotirmayi dusunuyrm ama karar vermedimde😑
Afdemir GizemK benim sıkıntılı hamileligim var gezmedgm doktor kalmadi en son tavsiyeler üzerine ersoyda basladm tavsiye ederim Suna julide ersoy var ona gidiyorm kadin gercektn bilgili ve ne sorsanz cevap veriyor.
Afdemir GizemK ssk liyim 60 tl digerlerini bilmiyorm canm birde hastaneye ararsaniz bilgi veriyorlar.
Minikmucizemmm gizem3443 canım bende Ferhatpaşada oturuyorum yakın sayılır medi time hastanesine gidiyorum doktorum İbrahim bey çokta memnunum
Minikmucizem8 Afdemir biz 50 civarı bisey vermiştik tam net hatırlamıyorum hatta diğer hastanelere göre ne kadar uygun demiştim, sonra anladım ki devlet hastanesinden farkı yok 😃 o para bile cok demistim 😂
arzuu3469 saygi 75tl gittim iki uc defa devletten farki yok ultrasonda bebegi cok incelemiyolar.suan dogumu ve ayrintili ultrasonu nerde yaptircagimi dusunuyorum.buarada kontrollerimi sancaktepe arastirmada yaptiriyorum
Basak24 GizemK ben Çamlıca Erdem hastanesi adalet hanıma gidiyorum bende Sancaktepe'ye oturuyorum muayene 70 lira normal Doğum 1100 lira
SevDin gizem3443 iyi akşamlar bende Sancaktepede oturuyorum Kavacık özel doktora gidiyorum çokta memnunum
Gucluoya yagmurpelit kuzenim de dışarda yaptırdı hem cd vermiyor. Birde bu girdigim yerde 2. Kez girme hakkım var. Yarın inşallah tekrar giricem.