Gmz93 Kizlar bugun tetanoz asisinin ilk dozunu vuruldum iki saat oldu sadece hafif bi agri var o kadar burda cok post gordum o yuzden bunu actim hic korkulcak bisey yok rahatlikla yaptirabilirsiniz
Hnfth Gmz93 bende ilkini vuruldum hiç ağrımadı dedim 2gün sonra ağrımaya başladı 😱😱😱hemde nasıl bi ağrı kolumun üstüne yatamadım kaç gün bugünde ikinciyi oldum bu daha çok ağrıyormuş şimdiden başladı ağrısı🤧🤧🤧😷
Arasinannesi Betulsarda bende cuma günü olucam. İğneden de doktordan da çok korkuyorum. Umarım acısız sızısız atlatırız 🙈
Aslihusein Ben ikinciyide vuruldum ağrım olmadı çok şükür ama herkesin bünyesine göre değişiyormuş doktorun öyle demişti tabiki inşallah kimsenin ağrımaz☺
Selver58 İlk 20. Haftada vuruldum 3 gün abartısız kolumu kaldıramadım sonradan çok ağrı oluyor 24. Haftada 2. Dozu yaptılar çok az ağrım oldu 🤷🏻♀️
SerapUGR Tetanoz vurulurken hiç acıtmıyor ertesi gün başlıyor agrı genelde ama. 2.dozda hiç bişey olmuyor agrı vs. Hiç agrısı olmayanlarda olabilir ama genelde ertesi gün agrı oluyor
Adelimm Genelde 2. Gün ağrımaya başlıyor ilk gün fazla bilmiyorsunuz da ınsallah sizin ağrımaz olur da ağrırsa havluyu ısıtıp koyun baya iyi gelıyor. 2. Dozda zaten hiç ağrı olmuyor
Hilall Bencede bünyeye göre değişiyor ben iki dozunuda vurundum çokta rahattım hic ağrı olmamıştı korkulacak bişey yok bence
Gmz93 Minikmucizem1 17 +6 da ilkini oldum tam bir ay sonra ikincisini olcam sanirim 22- 23 haftalara denk gelicek
Gmzlm Vuruldugu gun acimiyor ztn cnm bende oyle demistim agriyor dedikleri bumu demistm vuruldgm gun acimadi bugun 3.gun kolumu kaldiramiyorum
Msy16 Gmz93 canım ben şuan 19+1 im benı sağlık ocağı nisanda çağırdı geç olmazmı ozaman ya kafam karisti şimdi napsam gidip sorsammı sağlık ocağına