Snavra Aysegul-29 aynı aynı evet. Bana da karışık tarihler verdi 😅 7-8 normal doğum tarihin, 3üne kadar belirtilerin başlaması lazım, duruma göre 15ine kadar bekleyebiliriz değerlendirip dedi.
Prens12_annesi Snavra ay ne güzel rabbim hayırlısıyla kuçagımıza almayı nasip etsin insallah sağlıkla evlatlarımızı 😃😃
Snavra Ozlemmozgur amiin cümleyle kolayca olsun inşallah. Yaaa çok heyecanlııı. Çok merak ediyorum nasıl oluyor suyun gelmesi falan nasıl bir his 🙈 hayırlısı olsun inşallah sıkıntısızca olur gelecekse de bekleyecekse de ama sanki azıcık daha beklese olur gibi mi 😊
Ozlemmozgur Snavra nişanım geldi suyum gelmedi henüz ama bu bile yetti hem heyecan var hem korku karmakarışık duygular bi iki gün daha beklese ki bekyelecek gibi duruyo sancılarım gitti🙈 gelişimi önde gidiyordu zaten bir hafta inşallah doğarsada bi sıkıntı olmaz
Snavra Yasemin1995 😂 benim de öyleee. Şimdi ufak ufak regl olmuş gibi burukluk var alt karnımda mesela, bi umut acaba sancıya dönüşür mü diyorum 🙈
Ecrimmihran Snavra 40+2 de benim hayla doğurmdm bide kızlar erken doğar diyolar karnımı her görende bu nasl kız böyle diyor sinirlerim bozulmuş durumda ☺️🤪
Snavra Ecrimmihran aynen yaa hiç erken doğası falan yok heralde bizim de. 🤷🏻♀️Sen 10 gün öndesin bi de benden 👀
Ecrimmihran Snavra pazartesi günü son kontrlm var muhtemelen suni sancıyla doğumu başlatıcaklar umarım gerek kalmaz 😐
Yasemin1995 Snavra o regl agrısı bnde aylık oluyrdu snra 2hftaya bır gldi şuan iki gune bir oluyor. Aylık Ağrısı çekenlerdenim sanırım
CansuCaner Biz de kızımla 38+6 yız ama göbeğim aşağı bile inmedi 😔 asla hiçbir belirti yok sanki 6 aylık hamileyim.
Aysegul-29 Prens12_annesi evet yaklaşık 2 aydır kafası aşağıda en son gittiğimde doğum pozisyonunda bi sancıya bakıyor dedi doktor ama yok ne sancı ne su ne nişan
Snavra Bugün nst için gideceğim bakalım ne çıkacak 🤷🏻♀️Bişi çıkmazsa da yarın kontrole kendi doktoruma gideceğim. Herkes doğuma yakın enerji patlaması yaşıyormuş benim hiç olmadığı kadar uykum geliyor 3 gündür.