Kakulimmm Arkadaşlar 2 gündür karnımın alt kısmında bir agri var azar azar olup geciyor artmıyor ama aynı şiddetle bir kaç saatte bir agiriyor. Aranızda düşük yapan var mi daha önce. Belirtileri nelerdir. Kan yok.
elmdmr Kakulimmm kaç haftalıksın canım benimde öyle oldu bugünnn iğne batar gibi oluyo 10 dakkada bi ben 16+4 üm
Simgeeee Kakulimmm düşük değildir canım korkma. Rahim genişlediğinden olur o agrılar. Düşükde basta bir kac damlayla baslayan kanama yogun kanamaya döner. Sancılar şiddetli adet sancısı gibi olur. Kanama da parcalı olur.
Kakulimmm elmdmr ben de ultrasyona gore 6 haftalik canim. 7 içindeyim suan. Ama adete gore 8 olmalı. Benim de canim hem iğne batar gibi hem de sanci. Bir de belimde agri var
Tgb2310 elmdmr bende aynıyım korkuyorm yaa 14+2 yim ikiziz ağı oluyor sürekli dr endol fitil verdi pek faydasını göremedm daha
elmdmr Kakulimmm aynı canım bende aynı şeyleri yaşıyorum dahada arar ara devam ediyo benim riskli zaten hamileliğim anlayamadım korkuyorum
Ecrinbzkrt Kakulimmm bende 10 haftalıgım dun agrım ve iğne batmalarım oldu cok halsız bıtkın bıraktı korktum doktoruma yazdım korkulcak bırsey olmadıgını bu dönemlerde olabılır dedı kızlar
Tgb2310 Kakulimmm ilk haftalardan veri var da bu aralar biraz yoğunlaştı ikiz old için mi böle oluyor acaba bilmiyorm şimdilik ikisinn gelişimide güzel çok şükür
Kakulimmm zengooo yok canim kullanmıyorum. Bir tek folik asit ama pazartesi gidecegim inşallah baktiririm
Kakulimmm Simgeeee canim cok tesekkur ederim umarım dedigin gibidir. Peki kanama olur mu kesin. Yoksa kanama olmayan düşük de olur mu acaba. Yani icimde Allah göstermesin olse bunun bir belirtisi olur mu
Kakulimmm Tgb2310 canim ikiz olduklarını hemen ilk hafta mi gördü doktor. Ikiz de çift kese mi oluyor yoksa ayni kese icinde iki bebek mi oluyor. Benim bebeğimi doktor daha tam görmedi. Çok küçük falan dedi. Merak ediyorum.
Kakulimmm Ecrinbzkrt ben de netten biraz araştırma yaptim da canim ağrı olunca hemen uzanın sola yarin falan diyordu. Ben de öyle yapınca hafiflediğini hissettim sen de dene istersen
elmdmr Mervemm canım benin zaten düşük riskim vardı 3 ay hep yattım şu anda rahim ağzımda dikiş var bugün sabak biraz fazla ayakta kalınca olunca korktum o yüzden inşallah bi şey olmaz
Mervemm elmdmr yok olmaz inşallah benim dokturum kan olmadığı sürecede kasik agrisi rahim genişlediği için olur dedi ondan cok takmadim artik. Benimde düşük flan oldu ya korkuyorum senin gibi
elmdmr Mervemm canım böyle ağrı gibide değil sancı gibide değil bi şeyler batıyoo gibi oluyo senindemi öyle oluyo
Asumann İlk haftalardan beri ağrı oluyor bu normaldir çoğu insanda olur. Benide çok korkutuyordu bu durum ama şükür sağlıklı 🙏🏻
Simgeeee Kakulimmm canım ilk 3 ay mutlaka kanamayla belli eder kendini düşük. Kanama yoksa düşük söz konusu değildir. Merak etme bişey olursa bunu mutlaka farkedersin öyle ufak tefek agrılar olmaz yani tek belirti. Seninkiler genişleme agrıları rahim büyüyor ondan oluyır korkma sen
Gokcedag elmdmr cnm ben de 16+4um .ayni agrilar bi de bel agrilari da cok fazla ama dinlenince gecior. Yorma kendini, ayakta uzun sure kalma , uzanmaya calis,
Ecrinbzkrt Kakulimmm çalıştığım ıcın sadece evde uzanıyorum ama vakıt bulunca ayaklarımı anca öle uzatabılıyorum