Seda_123 Gizem_37 Marka.olarak duymadım baby care travel sistem aldım gecen hafta ben 690 liraya çok güzel kullanışlı marka olarak da iyi hantal değil çok hafifmiş valla aşırı tavsiye ederim https://hizliresim.com/QPo5GA
Seda_123 Bilgeninannesi Hepsi hantal değil bende aldım çok hafif tek elimle kapatıp açıyorum kullanışlı
Bilgeninannesi Seda_123 ben genişlikleri ve ağırlıkları bakımından hantal olmayanını görmedim arabası olmayan insanlar için tam bir eziyet olduğunu düşünüyorum.
Seda_123 Gizem_37 Kanzbebekartal sayfası canım bana mağazası yakın gidip aldım ama kargoylada gönderim yapıyorlar
Linesarye Gizem5755 altta yazması gerek kargo bedava yada kargo fiyati bu kadar diye.. bazen kargo fiyatı uründen daha pahallıya geliyor dikkat et ona
NERDOGDU Gizem_37 ben aynı satıcıdan başka model bir bebek arabası aldım. Henüz kullanmadım. Ama kaliteli duruyor.
Gizem_37 Seda_123 anladim canm ben o sayfayi istagramdan takip ediyorum ama kredi kartina taksit yapmıyorlar sanirim
Kelebek3510 Biz sunny carnaval travel sistem aldık fiyatı 925 tl gri rengini aldık kumaşı falan çok güzel travel olmasına rağmen hafif ve sürüşü çok güzel tavsiye ederim
Seda_123 Gizem_37 Biz kredi kartıyla aldık canım 2 taksite böldüler daha sonra eşimde bankanın uygulamasindan 3 taksite böldü toplamda 5 taksite bölünmüş oldu