bilaloguzunannesi edamlaguzel 4 gün kala yapmıştım silik çıktı ve hamileyim suan Rabbim sizede nasip etsin inşAllah
setenay-92 edamlaguzel adetime tam 1 hafta kala öğrendim. Tabi testte pembe bir çizgi çıktı kan verdım kesinleşti. Bir önceki adet bitiminde hamile kalmışım.
edamlaguzel Melike3777 Melike3777 benim de 2 gün gecikti kuzum pazara kadar bekliyim dedim kendime😂 inşallah hamişimdir yarın sabaha kadar olmazsam yapıcam inşallah🤲🏻
Ozgesn edamlaguzel ben 3 gün geçince yaptım çizginin biri silikti. Kan testi yaptırdım 1300 küsür çıkmıştı 🥰 suan 15+5 olduk 🥰🙏❤️
Melike3777 Momof2child aynıyız kuzum nasıl gıdıyor benım aşırı mıgde bulantım var bugun uyandıgımdan beri bişey yiyemedım aç geziyorum
Momof2child Melike3777 3haftadir falan mide bulantisidir kusmadir mide agrsdir bi hal oldm Bugun hafif midem bulanyor amma diger gunlere gore yok gibi amma yinede canm bisey cekmiyor bende yemek yemiyorm cay icmiyorm bayada kabiz oldm
Momof2child Melike3777 bi ara serum almayi dusundm sora vaz gcdm amma kilo veriyorm o net seklde belli oluyot.Karnin ciktimi hic senin
Melike3777 Momof2child bugun doktora ugruycam belkı ılaç verır gecen pazarda 2 serum takıldım grip yuzunden haylada gecmedi hastalık bebişlerimiz sağlıklı olsunda kuzum gerisi boş
Melike3777 Momof2child karnım çıktı kuzum ama gazdandır dıyorlar bılmıyorum yanı gören soruyor bebek varmı dıye senınkı ne alemde
Momof2child Melike3777 evet canim ya herseye razym agrya siziya Bebekler sag salim dogsunda INSALLAH.BI TEK BASM AGRMASN HER AGRYA VARM AMMA🤣
Momof2child Melike3777 ben dedym gibi kilo verdym icin belli olmuyor mesela bigun uyanyorm karnm var bigun dumduz Tedrgnde oluyor insan 3HAFTA SORA GIDECM DOKTORADA 4ARALIK DOGUM GUNUN INSALLAH ONU ATLATYM ULTURASONA GIRMEYI DUSNUYORM
Momof2child Melike3777 ben yiyemiyorm Ev yemekleri hic yemedm corba falan igrenyorm Yaprak sarma domates salatalik yogurt peynir boyle seyler anca yedgm seker sevmiyorm
Melike3777 Momof2child kız tatlı hastasıyım resmen hamıle kaldıgımdan berı cok sevıyorum ama doktorum fazla yeme dedide bugun zaten hıc bırsey yıyemıyorum canım hıc ıstemıyor aç kaldım resmen neysekı eşim gelsin direk hastaneye gıdıcem