Ayca-Meleknaz Pero cok iyiyimis canm diger hastanelere gore yani. normal dogum ucretimi bu sezeryanda aynimi
Pero Ayca-Meleknaz sezeryanda bi 100 tl oynuyor muayne ücretide 55 tl en uygun yer bence dgerlerne göre
Pero Ayca-Meleknaz bence geç 👍🏻 Yine seçim senin tbi bende tereddüt edyordum suyum gelse hani dogum olsa uzak diyede 1 saate kadar vakt oluyomuş zaten Allahm yardmcmz olsn ne diyelim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayca-Meleknaz Pero bana cok yakin zaten carsida oturuyorum. doktorun istege gore sezeryan yapiyomu canm
Ebruncel Devlet hastanesine gidip rezil olmaya gerek yok bence. Sağlıktan öte bir canın söz konusu. O kadar ilgisizliğe tekrar gitmek mantık dışı. 🤔
newra Pero valla aynen öyle super anlatmışsın kardeşim lanet olsun o kadar emek yetmez gibi bide ilgisizler aman bana 15 temmuz demeyin tüylerim diken diken oluyor😤
Pero newra yani ayrıntılı isterse onada ücret oluyor ama standart doktor kendi odasında bakarsa bu 55 tlnin içinde
newra Pero valla anlamadim canım kendi odasında nasıl muayene ediyor ultrason falan bakınca 55 tl mi alıyor detaylı bilgi verirmisin?