bhr4475 https://imgyukle.com/i/Rjo61H Kızlar merhaba reglden 4 gün geçti ben de test yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı yorumlar mısınız?
Meltemkd bhr4475 silik bir çizgi daha çıkmış canım, çok şahit oldum böyle silik çıksa bile hamile olan arkadaşlarıma..sen en iyisi hemen kan ver. reglinde gecikmiş,hamile olma olasılığın yüksek öyleyse şimdiden tebrik ederim :)
busrasahinn bhr4475 silik bi çizgi var bence kan verin yada evde erken gebelik testi yapabilirsiniz belki geç döllenme olmuştur o yüzden silik çıkmıştır bunda silik çıktıysa erken gebelik testinde daha belirgin çıkar diye düşünüyorum varsa
bhr4475 Pazartesi gunune kadar bekliycem adet olmazsam Aysegulum27_ bundan once yapmistim bi kere hic silik yoktu ilk kez silik cikti
bhr4475 Meltemkd pazartesi gunune kadar bekleleyim diyorum adet olmazsam yaptircam kan tedti, birde adet sancisi gibi degil ama boyle hafif hafif karincalanmalarim oluyor
Meltemkd bhr4475 adet olcakmışsın gibi sancılarında olabilir ben hep regl oluyorum sanardım regl tarihim 3 gün gecikti test yaptım pozitifti hemen kan vermeye gittik. şuan 16+5 haftalığız:)
Tutu_ali_vefa Canım hamile gorunuyor sun hemen gıdıp bı kan tahlili yaptır benım ilk testım bundan daha sılıktı ❤️
bhr4475 Meltemkd evet ayni sancilar var bendede insallah hamileyimdir masallah sizinde hayirli olsun 💗
bilaloguzunannesi bhr4475 hamilesin tebrik ederim daha çok yeni 3 4 haftalık olduğu için net çizgi çıkmaz kan vermelisin hemen 😊sağlıkla gelsin inşAllah