Hatice1017 Sedakctpe Bana herhangi bisey demediler cnm,centik felan !!!!Geriden gelmeside butun olcumlerinde deil tam olarak hangileri bilmiyorum ama 31 33 34 seklinde olcumleri doktorda sadece bir tık geridn geliyor dedi
Hatice1017 Afra34 Seninle hemen hemen ayniymisiz cnm...Insallah🤲🤲🤲Bende birdahaki gittiğime bucuk olurum en az hayirli sagliklica tabiiii🤲🤲🤲❤
Hatice1017 FulyAtik Alttan muayene mi ettiler cnm açıklık ile alâkalı????Kilosunada masalllah bu arada 😊
FulyAtik Hatice1017 yok etmedi canım eger suan kontrol ederse hızlanır diye dokunmak istemiyor doktorum
dlymrt Rahimeali evet sanırım öyle olucak ikinci hamileliğim ilkide iriydi inşallah bu çok irileşmez doğum zor oluyor 🙈
Tugceblc 34+0 da 2.625gr dı. Pazartesi 35 oluyorum dört gözle bekliyorum kaç oldu diye 😁 Benimki de çok asagida ikinci bebeğim sezaryen olacağım gün vermedi henüz bana
Hatice1017 35ilknur35 Ilk te cok aliniyor cnm ama.dogumda ve sonraki 1 ayda felan hepsi gidiyor inan o yuzdn sıkma canını 😊😊😊Ben ilkte 12-13 ikincide 5 bu ucuncu su an 35. haftamizdayiz 6 kilo aldim sadece vede dogum yapinca aldigimdan 2 3 kat fazlasi gidiyor 😊😊
FulyAtik Sedakctpe canim tuketiyorum pekmezde 2500 gr olmus yavrucum 10 gune dogum gerceklesir dedi drum
Sedakctpe FulyAtik hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah canım sağlıkla al kucağına bebişini 🥰
Hatice1017 FulyAtik Rahim agzinin acikligini nasil bildi o zmn cnm cok merak ettimde kusura bakma cok.soru sordum ama.......🙈
Kkalaner 35+2 deyiz bugün doktora gittim 2500 kilosu 48cm boyu dedi,biraz düşük geldi banada 😔 kanala başı yaklaşmış çatı muayenesi 15 gün sonra dedi 😬
Hatice1017 Kkalaner Ayy çatı muayenesii😣😣Su an bende cok tirsiyorum ondan🤷♀️🤷♀️Rabbim yardimcimiz olsun ins 🤲
Hatice1017 FulyAtik Hmm anladim cnm oyle bisey olsa soylerdi o zmn doktorum 🤷♀️Vajinama cok baski ve agri hissediykrumda acaba acilmammi var diye dusunuyorum o yuzdn merak ettim....
Sedakctpe Gunay08 sağlıklı olsunlarda kilosu az olsun napalım canım.. Yinede doğuma kadar iyi beslenelim biz 😇
FulyAtik Hatice1017 baski normal bebek cok asagida dedi doktorum uzun sureli yuruyus yapma ve kendini yorma dedi haftaya kontrole gidecegim sonra yuruyuse baslayacagim
Kkalaner Hatice1017 Kanala tam bebek girmeden yapmanın anlamı yok,bebek itecekki çatın genişlesin dedi 😬 Nasıl olacak bilmiyorum