Hatice1017 tugrakubra_1 Rabbim yardimcimiz olsun ins cnm bebisinede saglik sihhat versin Hayirlica al kucagina insallah🤲🤲
35ilknur35 Hatice1017 maşallah canım seninki yine iyi benimki neden zayıf kaldı bilmiyorum bana gitmiş bütün kilo valla
FulyAtik Hatice1017 2500 kg olmusuz 600 gr almisiz muz pekmez ve ceviz findik destegiyle 👍 10 gune kadar dogumumu bekliyor doktorum
Hatice1017 FulyAtik Masallah cnm ❤❤❤kac gunde ne kadar almis oluyorsun yani????birde daha 36 sin ama neden 10 gune kadar acaba merak ettim
35ilknur35 Hatice1017 ayyy inşaAllah bende almamışsımdır dicem ama baya baya aldım tipim değişti resmen ağlamam geldi valla moralim bozuldu 😂
FulyAtik Hatice1017 bebek cok asagida ve benim zaten riskim vardi rahim agzimin acilmasina gore soyledi dr, 12 gunde 600 gr almış oldu bebek
Afra34 Hatice1017 bugün 35 haftalık olduk önümüzdeki cuma randevumuz var bende kilosunu merak ediyorum en son 33+5 de gittiğim de 2 kilo118gram dı buçuk olmuştur inşallah 🤲🏻
Hatice1017 Afra34 Seninle hemen hemen ayniymisiz cnm...Insallah🤲🤲🤲Bende birdahaki gittiğime bucuk olurum en az hayirli sagliklica tabiiii🤲🤲🤲❤
Hatice1017 FulyAtik Alttan muayene mi ettiler cnm açıklık ile alâkalı????Kilosunada masalllah bu arada 😊
Sedakctpe Hatice1017 aynen canım benim bide sol tarafta çentik var sol taraftan iyi beslenemiyor şimdiye kadar iyi gidiyordu herşey ama son kontrolde 2 hafta geriden geliyor malesef 😏 doğuma kadar elimden geldiğince kilo aldırmaya çalışacağım bakalım 🤷♀️
Hatice1017 Sedakctpe Bana herhangi bisey demediler cnm,centik felan !!!!Geriden gelmeside butun olcumlerinde deil tam olarak hangileri bilmiyorum ama 31 33 34 seklinde olcumleri doktorda sadece bir tık geridn geliyor dedi
Sedakctpe FulyAtik benim sol tarafta çentik var bide canım iyi beslenmeye çalışıyorum bakalım doğuma kadar iyi toparlar inşallah pekmez kilo aldırıyor diyorlar tüketmeye başladım bende sende dene canım istersen
FulyAtik Sedakctpe canim tuketiyorum pekmezde 2500 gr olmus yavrucum 10 gune dogum gerceklesir dedi drum