Esen28 Baybgirl sağlık ocağına hamile olduğunu bildir onlar seni çağırıyorlar haftasında 2 doz oluyorsun ama doğumdan sonrada 5 e tamamlarsan menepoza kadar koruyormus bilgi veriyorlar zaten sana 😊
Hamileanneler_25 Baybgirl tetanoz aşısı koldan olur tam omuzdan 20 haftada ilk doz 27 haftaya kadar da ikinci doz yapılmalı.
Baybgirl merve21_ koldan mı oldun ya burdakiler baştan sağmalar o yüzden emin olup yanlış bişi yaptırmak istemiyorum
Prenslerinin_annesi Esen28 yok 7 veya 10 sene koruyomuş ben ilk oglumda 5lemiştim bi daha vurunmuyum die 10 sene oldugu için vurunman lazım dedi doktorum 21 haftalıkken vurundum 2 gün önce
Bilgeninannesi Aramayabilirler 20-30 haftalar arasında doktorunuzdan onay aldıktan sonra sağlık ocağına başvurursanız daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz 😊
Esen28 Bilgeninannesi hamile olur olmaz ben sağlık ocağına gittim kayıt oluşturdular her ay arıyorlar kontrole çağırıyorlar gebelik nasıl gidiyor diye soruyorlar
Bilgeninannesi Esen28 iyi o zaman burda da çok şahit oldum da aramayanları. Beni de aramıyolar ben aşı olmadım riskli gebeliğim olduğu için doktorum olmayacaksın dedi o yüzden size de doktorunuzdan onay alın dedim😊
Elifdmrylmz Baybgirl 21 haftalikken sağlık ocaginda yaptırdım canim. Bebegin hareketlerini hissedince gel demislerdi.