Hlee Merhaba arkadaşlar 7+3haftalığım öğrendiğim günden beri hep sol tarafımda bi şişlik vardı orda bir sertleşme doktoruma da sordum sol tarafta kesin diye doğru çıktı ? Herkesin sol tarafta mı oluyor ilk zamanlar merak ettim
Ysmn2735 Hlee bende en baştan beri solda hissediyorum 12 haftalık oldu doktorda soldan bakıyor sürekli
Aybuke_veli Zehra321 valla ben 26 haftalık hamileyim nerde olduğunu tam bilmiyorum bazen sağdan vuruyor bazen soldan bazen hiç oynamıyor bende bilmiyorum nerde bu çocuk 🤷♂️bu arada cinsiyet erkek
Bilgeninannesi Hlee benim başından beri sağ taraftaydı. Doktora göre bunun cinsiyetle bir alakası yok 😊
Misssimsek Benimki tup bebek sol tarafa yerlestirmislerdi ve oraya tutundu mucizem çok şükür suan tam 6 haftalık olduk doktor da keseye bakarken soldan baktı bakalım kalbinide duyarız inşallah. Zaten hep sol tarafta ağrılarım oluyor
Dilan3eymenn Misssimsek gece gece aldığım en güzel mutlu haber sizin adınıza çok sevindim sağlıcakla alın kucağıza inş bende 10+5 günlüm
Toprakkkmilaaa20 Hlee Kesin kız o zaman bende hep solda hissettim ve erkek dedi bana sağ tarafta dedi ama yanıldı solda ve kızdı 😃
Happy46 Aozge yaa bebek solda olunca kızmı benim sol kasığımda ağrı kramp tarzı şeyler oluyo ama nerdenoldugunu bilmiyorum bebeğin sormadımda hiç😁
Aozge Happy46 yani tıpta bir kac teori var skul, ramzi diye bunlara göre bakıldığında kız cıkıyordu benim. 15. Ci haftada kız oldugunu öğrendim,16 +4 olduk şimdi 😍