deletedmom2626 Hamilelik için hergün kesin bunu yerim iyi geliyormuş dediğiniz şeyler neler bn süt içmeye dikkat ediyorum acaba iyimi
pyymamm deletedmom2626 gündür bir bardak süt, 1 bardak kefir, kahvaltıda peynir, bir muz , 1 bardak havuc suyu içiyorum suyum az olduğu için. Haftada bir balık , bir et, bir tavuk kesin yiyorum . Ciğ fındık badem ve ceviz atıstıryorum önümde bulunduruyorum
Elifeminask deletedmom2626 ben bi ogün bile zor yiyorm gece gunduz kusuyrm midem berbat 12 haftalk gebeyim. Su ble midemi bulandiryor
Bilgeninannesi deletedmom2626 her gün havuç yedim düzenli olarak hem canım istedi hem de katır kutur ağzım boş durmadı. Bugs bunny doğurcam galiba 😅
Betul34 Yumurta beyaz peynir kasarpeynir muz haftada 1 avakado yiyorum yesil mercimek et balik sut yogurt baklagil kuruyemis bunlara dikkat ediyorum 19+5haftalik gebeyim
Ebrugunesss Betul34 yumurtayı her zman haşlayıp mı yiyorsunuz ben ilk zamnlar her gün haşlayıp yedim ve biraz tiksinme oldu da ondan sonra pişirmeye başladım yine yumurtasız kahvaltım olmuyo ama pişirip yiyebiliyorum acaba bu şekilde de bebeğe faydası olur mu ya inşallah olur
Sanemsoz Yumurta,ceviz badem,yoğurt,peynir,meyve :) süt konusunu doktoruma sordum gerek yok dedi sanırım süt ürünleri daha faydalı:)
Elifeminask deletedmom2626 muz yer yemez uzerine 1 bardak su icerseniz kabzligi önlerms bana doktor dedi.
yagmur2019 deletedmom2626 muz bebeğe çok faydalı direkt bebeğe kilo yaparmış ama evet bize biraz sıkıntı yapıyor☺️ Bol su için gün içinde yürüyün kabız olmamak için
Zeynepreyyan deletedmom2626 kan yapar hemde çok faydalı bebeğe de kilo yapıyor 😊 ben hem kan hapı hemde tahin pekmez yiyordum. Sağlık ocağında ebe bir kadına ve hamileye göre kan değerlerin çok iyi demişti. Bir de her gün bir fincan Türk kahvesi içtiğim halde
Elifeminask deletedmom2626 ins bnde sizin gbi biseyler yerim artik ne zamn biteck bu kusmalar bulantilar
Misssimsek Pekmez ve kuru üzüm bide bol bol su. Aklıma geldikçe badem kabak çekirdeği. Hamile okudum için özellikle bunları yiyorum gerisi zaten normal et süt yumurta
yagmur2019 Elifeminask herkesin süreci farklı oluyor işte umarım bir an önce geçer benim hiç bulantım kusmam tiksinmem olmadı Allah’a şükür ne bulduysam yedim yiyorum 😁 ama her gün yumurta peynir ceviz süt yoğurt muz istisnasız yiyorum bol su içiyorum haftada 3 gün muhakkak balık yiyorum bakliyat bol yeşillik☺️