Sueda29 Kızlar bebek hareketlerini hissediyormusunz bnm hep sol tarafım acıyodu şimdi sag tarafım acımaya başladı buu bebek hareketi değil sanırım karnım genişlio ondan mı:) çıplak bakıncada biyer sanki daha şiş gbi kafası ordaymş gbi:) sizler nasılsnZ:)
Nehir66 Sueda29 16+2 haftalığız bizde bebeğimin hareketlerini hissediyorum pit pit 😍çok şükür çok güzel geçiyor 😍
Mucizebebegim3 Sueda29 sata gore 15 doktoruma gore 16 benim hala cinsiyet ogrenemedm develt doktoru soylemiyor.bulantilarm 9.haftadan beridir bitti ama bu hafta azar azar var sanki gene.. Kasik agrilarm bel agrilarm oluyor. .goguslerm gergin aciyor .Gobegimde cikiyor artk normalde gobekli degilm oyuzden suan tamda 4 aylik gbiyim bende durumlar bu kizlarr🙏🧿♥️
Yusufakardes Sueda29 18de hissedilmeye başlanır canım bende 16-1deyim 2.gebeliğim ben hissetmiyorum 1.bebeğimi 21de falan hissettim sakin bi bebekti
Elif_buluy Canim bende 16+ 4 ayni olay bendede var hep sol tarafim daha sis sanki hep orda bazen sagdada hissediyorim ama hep solda:)
Sueda29 Nehir66 bnm pıtpıt değilde sertleşme gbi bişey bazen oluyor oda sanırım karnım genişlior ondan :)
Meren429 Merhaba bizde 15 olduk. Bizede kiz dedi bakalim insallah degismez. 😊 ben daha hic bisey hissetmiyorum hic kiloda alamadim :(
Sueda29 Nehir66 bende değişir mi acaba diorum bazen oysaki bnm bebeğimin erkek oldugu apaçık belliydi:) bnm karnım acayip tombiş oldu:) zaten kızken de göbişim vardı birZ:)
Meltemtuncoz Kızlar bu haftalarda çarpıntınız flan oluyormu benim bazen kalbim yerinden cıkıcakmış gibi nefes alıp vermede zorlanıyorum çarpıntım oluyot 😦
Sueda29 Meltemtuncoz bnm 11/haftalıkken olmuştu hatta kalbim beni uykumdan uyandırmştı hemen doktora gittim bişey çıkmadı doktor gebelerde olur dedi ama senin çok erken olmuş demişti
Elif_buluy Meltemtuncoz bendede oluyor canim o kan hacmi yukselince oyle oluyormis sanirim derin derin nefes al oyle oldugunda su ic uzan geciyor
Darkgod 16+0 ama hiç hareket hissetmiyorum erkek dendi sabahtan beri acayip bir bulantı var ve ishal baş ağrısı 🙄
Sueda29 Darkgod bnde hç mide bulantsı olmuyor çok nadir oluyor sadece iştahszm .hatta bazen gebe oldugumu bile unutuyorum pek belirtim yok sık sık wcye gidiorm bide