MutluB Hikayem1 ishal olması bi sorun yaratmıyordur heralde başka çarem yok zaten bugün tam ölçek deneyeceğim
Hikayem1 MutluB Yok canım sadece gece çıktım ben o kadar. Benimde erken doğum riskim var doktor ıkınmaman gerek zorlamaman gerek dedi bu ilacı verdı rahat olması için. Senin içinde geçerlidir haftan baya var gerçi ama olsun
MutluB Nur-11 lavman bu zamana kadar hiç yapmadım ve korkuyorum nedensizce şurubu tam ölçek deneyip göreceğiz artık canım 😂
Meliha_nur MutluB canım bende çok manızdım 3 kayısı kurusu 3 erik kurussunu normal suya köy 6 saat beklet suyu iç eğer ki miden bulanmazsa erikle kayısıyı ye hemen rahatlatir
Merve1997 MutluB ben eczaneden fitil aldım uzun süre çıkmadığımda kullanıyorum onun dışımda her gün kuru kayısı meyve yemeye çalışıyorum bol bol su içiyorum kafeinden uzak duruyorum sadece akşam çay içiyorum
Sweetblonde88 MutluB çok masum bir ilaç bende 33 haftadayım kesinlikle hergün içmek gerekiyor 10 ml hiç bir işe yaramaz 30 yada 40 içmek gerekiyor. Gün içinde içmeyin gaz yapıyor. Gece tek doz iyi oluyor. Sürekli için.
Mutlu_anne2 Ben kabizlik olduğum zaman soktan kayılı çayı alıyorum günde bir bardak içiyorum aç karnına sonra kahvaltı mi yapıyorum o rahatlatıyor beni dene istersen