bebiss1 SadiyeAkgn. eylülde dogum yapacak anneciklerin genelde erkek kiz pek nadir valla sagliklica alin canim kucaginiza insallah😊
Fatmayusuf Bnde 12.haftada ögrendim sayılır doktor kıza bnzyo ama net degıl dedı 😊 yanılma payı varmı blmyrum en önemlisi tabı ki sağlıklı olması 🙏🏻👼🏻
Asdffghjjk Biz de 12 haftalıkken erkege benziyor dediler iki gün sonra da ikili taramada kız dediler şu an 14 haftalıgım bekliyorum iki sevinci de tattım 16. Haftada gidicem kesin belli olsun artık ince ince alışverişe başlayalııımm 🙈♥🤰🏻🤰🏻
Mervet Asdffghjjk 16+3üz ama 3 haftadır gitmedim doktora 23üne gidicem sabırla bekliyorum 17. Haftamızda olucaz o gün gösterir heralde 😆😍
Asdffghjjk Mervet bende 23 ünde gidicem bizim tanışma yıldönümümüz bize sürpriz olsun diye 🙈🙈 hayırlısı olsun inşallah hapimiz için
Minigimm 11+5 olduk doktor %99 erkek dedi ama kimseye söylemedik haftaya tekrar gidicez daha küçük sonuçta
bebiss1 benimki sabirsizlik aslinda kizimda pglumda var 3.bebegim ama yinede cok asiri bir meraklandim saglinli sihatli geldinde ne gelirse diyorum ama merakda edemeden kendimi anlamiyorum😊
Damla6606 Perimm aynen öyle canım rabbim neyi layık görürse kız erkek farketmez saglıklı dogsunlar yavrucaklar yeter 😊😍😘
Nehir35 Yaa benmde ptesi kontrolum var netlik kazanir umarim en son kontrolumuzde erkege benziyor demisti smdi ptesi gununu merakla bekliyoruzzz
Selensusi Biz de 13+0 dayız. Bu hafta doktor erkek gibi gördüm dedi bize de gösterdi biz de öyle gördük ama bakalım ne zaman kesinleşir ☺😍