bebiss1 SadiyeAkgn. eylülde dogum yapacak anneciklerin genelde erkek kiz pek nadir valla sagliklica alin canim kucaginiza insallah😊
Bahar9235 Kaç haftalık bebişleriniz ben 12+2 yim yarın randevum var acaba birşey der mi merak ediyorum
Damla6606 Bahar9235 perşembe günü 14 haftalık olcaz inşallah canım doktordan doktora degişiyo tabi birazda bebişlere baglı 😊
Perimm Damla6606 bende öyle düşünüyorum..Eylül anneleri ile ilgili açılan her postta mutlaka bakmışımdır çogunluk cinsiyet erkek..banada doktorum 10 haftalıkken erkeğe benzediğini söylemişti hayırlısı artık🙏
Ikinciyibekliyorum 13 + 2 yiz bizde bakalkm . Bir kizim var 4 yasinda . Ikincimizi ögrenmedik daha doktor 14. Hafftadan sonra bakalim dedi. Bizde 15 yada 16. Haftalarda gidecegiz kismetse 🙂 yeter ki saglikli sihhatli olsunlar tum gebelerin ki 🙂
Kdrduru Bizde 15 haftaligiz 12 haftada özel doktr kiza benziyor demişti eşimde hâlâ bir umut var ama inşallah kizimiz olacak😂💓
Denizeliha Kdrduru ay benımde aynen öyle oldu canım ya dün öğrendik ama tahmin dedi doktorumuz prensesimiz olacak ama babamız hala umutlu 😊😊
Kdrduru Denizeliha ah bu erkekler kiz cocuklarin yeri cok farkli anlayacaklar sonra on tane kizim olsun bi oğlana değişmem diyecekler😂
Damla6606 Perimm aynen öyle canım rabbim neyi layık görürse kız erkek farketmez saglıklı dogsunlar yavrucaklar yeter 😊😍😘